Τελείας εκθέσεως ημέρα 2η

με την επίμονο επιλογή σας

και εφαρμόζοντας μεθόδους που καταδικάζετε

 

 

Νοέμβριος 2012
Ο ανώνυμος δημοσιογράφος “αθωώνει” το υλικό της TOSOH

 

Αύγουστος 2018
Ο ανώνυμος δημοσιογράφος αποφαίνεται για τις ευθύνες της “Διοίκησης του Νοσοκομείου”

 

 

   Σεβασμιότατε,

για δεύτερη φορά σήμερα (σε διάστημα δηλαδή 24 ωρών) επιλέξατε να θέσετε κάποιους εκ δεξιών και κάποιους άλλους εξ ευωνύμων. Εμπιστεύομαι την κρίση σας, ακριβώς γιατί είστε άνθρωπος του Σχήματος και αρμοδιότερος όλων των θνητών, για τέτοιες κρίσεις. Συμφωνώ και από την άποψη ότι με όσους θέσατε εκ δεξιών δεν ήθελα και δεν θέλω να έχω κάποια σχέση και συνάφεια και οριακά υπομένω τον συγχρωτισμό μας όταν η δουλειά μου με αναγκάζει να βρεθώ στον ίδιο χώρο μαζί τους. Είμαι όμως αναγκασμένος να ασχολούμαι μαζί τους γιατί -εδώ και λίγο ή πολύ καιρό- δηλώνουν “δημοσιογράφοι”. Και ταυτόχρονα είναι πολλά άλλα πράματα, ασύμβατα με τη δημοσιογραφία. Κι έχουν κι άλλα κοινά -μεταξύ τους- χαρακτηριστικά. Δρουν στην Πιερία και πριν την έλευσή σας και πιθανώς θα δρουν ως τη στιγμή που οι αρμόδιοι θα πειστούν να ασχοληθούν με την περίπτωσή τους και παρακάμψουν το γεγονός ότι τα “ανώνυμα πιστόλια” δουλεύουν για τους πλέον προβεβλημένους της μικρής μας κοινωνίας και -τι σύμπτωση!- για όσους ανέλαβαν με όρκο άλλα να υπηρετήσουν κι όχι όσα υπηρετούν.

Ειλικρινά σας ευχαριστώ που κάνατε ό,τι καλύτερο να μου υπενθυμίσετε ότι “δεν είμαστε όλοι ίδια κι όμοια” κι ότι, την ώρα της απόλυτης κρίσης, κάποιοι θα βρεθούν εκ δεξιών και κάποιοι εξ ευωνύμων. Κι αν αυτοί βρεθούν εκ δεξιών, επιτρέψτε μου από τώρα τα επιλέξω να είμαι στους εξ ευωνύμων.

Τέλος, επειδή χθες κάνατε λόγο για Τουρκοκρατία και καταστάσεις πρώην Ανατολικού Μπλοκ, θα το ξαναπώ: χρησιμοποιείτε μεθόδους, πρακτικές και οργάνωση Τουρκοκρατίας και πρώην Ανατολικού Μπλοκ. Και έχετε εκτεθεί εντελώς. Και συνεχίζετε να εκτίθεστε έτι περαιτέρω. Και διχάζετε τον λαό που δηλώσατε ότι ήρθατε να υπηρετήσετε. Κι αν εκτιμάτε ότι η κρίση μου αυτή είναι άδικη και μειωτική, πράξτε τα δέοντα. Και προσκομίστε ως μάρτυρα υπέρ υμών τον κάτοχο του nea.apostolh@gmail.com ή τον άλλο απ΄ το Seattle.

 

ΥΓ: για να κατανοήσετε το μέγεθος της έκθεσής σας