Και το Π.Α.ΜΕ πάει ΔΕΘ

το Σάββατο 8 Σεπτέμβρη

Τα ταξικά συνδικάτα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ καλούν τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες, τη νεολαία να πάρουν μαζικά μέρος στο συλλαλητήριο στη ΔΕΘ

  

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα ταξικά συνδικάτα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ συνεχίζουν  τις περιοδείες στους τόπους δουλειάς, στο εμπόριο, τα εργοστάσια, τον  επισιτισμό-τουρισμό, στους συνταξιούχους, τη νεολαία, ενημερώνοντάς τους  για τη συνεχιζόμενη αντεργατική πολίτικη.

Η κυβέρνηση με όπλο  την  παραπληροφόρηση, οτι βγήκαμε από  τα μνημόνια , για να χρυσώσει το χάπι υπόσχεται  κάποια ψίχουλα στους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, το λαό  που θα δώσει από τα ματωμένα πλεονάσματα  της φοροληστείας που δε θα έχει τελειωμό.

Αλήθεια, γίνεται έξοδος από τα μνημόνια με τους  μνημονικούς νόμους να είναι εδώ, τα ματωμένα πλεονάσματα  έως το 2060 να είναι εδώ, την ενισχυμένη εποπτεία να είναι  εδώ;

Δεν μας εκπλήσσει  το γεγονός  οτι η  κυβέρνηση και τα  κόμματα που ψήφισαν τα μνημόνια  σφάζονται, υποσχόμενοι  ο καθένας για τον εαυτό του στην  ΕΕ και το κεφάλαιο οτι είναι ο καλύτερος διαχειριστής της ίδιας  πολιτικής  που υπηρετεί τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων. Στήριγμα τους, όπως πάντα,  τα τσιράκια  του εργοδοτικού κυβερνητικού συνδικαλισμού. Σ’ αυτούς  ποντάρουν πολλά για την εφαρμογή αυτής της πολιτικής.

Τα ταξικά συνδικάτα  που συσπειρώνονται  στο ΠΑΜΕ καλούν τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες, τη νεολαία  να πάρουν μαζικά μέρος στο συλλαλητήριο στη ΔΕΘ το Σάββατο 8 Σεπτέμβρη στην Πλατεία Αριστοτέλους στις 6μμ, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα σε κυβέρνηση, ΕΕ, κεφάλαιο και αστικά κόμματα.

Μπροστά οι  δικές μας ανάγκες! Εμείς  παράγουμε τον πλούτο!

Δεν κάνουμε πίσω! Εδώ και τώρα αναπλήρωση όλων των απωλειών από το 2010 μέχρι σήμερα!

Λεωφορεία θα  αναχωρήσουν από την Κατερίνη Πλατεία Ελευθερίας  στις 4μμ 

Γραφείο τύπου Γραμματείας Πιερίας του Π.Α.ΜΕ.