7ο Αντάμωμα Χορευτικών Συγκροτημάτων

του Δήμου Δίου – Ολύμπου

ο κ. Λάππας τίμησε εκ μέρους του Δήμου την κα. Πόπη Κουτρούλα για την πολυετή προσφορά της στο Δημοτικό τραγούδι και τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας

 

 

7ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ

 

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018 το 7ο Αντάμωμα Χορευτικών Συγκροτημάτων του Δήμου Δίου – Ολύμπου στην αίθουσα του 2ου Δημοτικού Σχολείου στο Λιτόχωρο, σε συνδιοργάνωση του Δήμου με τον Πολιτιστικό Όμιλο Λιτοχώρου.

Στην εκδήλωση, την οποία παρακολούθησε πλήθος κόσμου, συμμετείχαν τα χορευτικά συγκροτήματα των συλλόγων: Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατανακίων «Ο Πόντος», Πολιτιστικού Συλλόγου Βροντούς, Πολιτιστικού Ομίλου Λιτοχώρου, Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δίου «Ολύμπιος Ζεύς», Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας «Ο Κατσαντώνης» και Πολιτιστικού Συλλόγου Κονταριώτισσας  «Πίερες».

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Αναπληρωτής Δήμαρχος κ. Νικόλαος Λάππας, η Πρόεδρος του Π.Ο.Λ. κα. Γραμματή Βουλγαροπούλου – Φαρμάκη και ο πρώην Πρόεδρος Δ.Κ. Λιτοχώρου κ. Δημήτριος Ανδριάς, αρχικός εμπνευστής του Ανταμώματος. Πριν την έναρξη του προγράμματος ο κ. Λάππας τίμησε εκ μέρους του Δήμου την κα. Πόπη Κουτρούλα για την πολυετή προσφορά της στο Δημοτικό τραγούδι και τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας.

Την εκδήλωση που συντόνισε και παρουσίασε η χοροδιδάσκαλος του Π.Ο.Λ. κα. Πόπη Κουρίτα, τίμησαν επίσης με την παρουσία τους: η Αντιδήμαρχος κα. Αικατερίνη Φωτίου – Κλιτσινίκου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα. Ευαγγελία Μόχλα – Φαρμάκη, κ. Αριστείδης Ρεμπατσιός και κα. Ειρήνη Βακουφτσή, ο Σύμβουλος της Δ.Κ. Λιτοχώρου κ. Νικόλαος Κολωνιάρης, ο Διοικητής της XXIV ΤΘΤ Λιτοχώρου, Ταξίαρχος κ. Ζαχαρίας Ζαχαρόπουλος, ανώτατοι αξιωματικοί ε.α., διευθυντές σχολείων, εκπρόσωποι συλλόγων και πλήθος κόσμου που όλοι μαζί απόλαυσαν το υπέροχο και γεμάτο ζωντάνια πρόγραμμα που παρουσίασαν τα χορευτικά συγκροτήματα του Δήμου μας γιορτάζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την γιορτή της Σημαίας.

Και του χρόνου!