ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΙ Ο ΠΙΟΥ!!!

(όπου να 'ναι...)

ήρθε και το 2019 – η Χρονιά των Έργων στο Δήμου Δίου-Ολύμπου (του Χοίρου, στο κινέζικο…)

Το 2019 θα ‘ναι η χρονιά των έργων, ξαναείπε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο ο δήμαρχος Δίου, Κωνσταντίνος Δημόπουλος, παρουσιάζοντας το Τεχνικό Πρόγραμμα για το 2019.

Αργότερα συμπλήρωσε ότι αυτό θα συμβεί ανεξαρτήτως χρηματοδότησης.

Και ότι τα αποθεματικά μας είναι στο μηδέν.
Αλλά περιμένουμε τις χρηματοδοτήσεις της κεντρικής διοίκησης και κάπως, κάτι θα κάνουμε …

Αλλά, το 2019 θα ‘ναι η χρονιά των έργων.

Και πρέπει όλοι μας -και ο δήμαρχος- να ‘μαστε πολύ προσεκτικοί (μην και πατήσει κανείς κάνα καρφί).

Οι συνεργάτες (του) -και η Τεχνική μας Υπηρεσία- ανέλαβαν την παραγωγή μελετών που θα εκτελεστούν στο πλαίσιο της “Χρονιάς των Έργων” και αφού το ταμείο άδειασε από μελέτες σε ιδιώτες και έργα πελατειακά και … τσίκι-τσίκι πάει το ταμείο. Κι ακόμα -πχ- δομή για την αποκομιδή των μη οικιακών-ογκωδών ΔΕΝ έχουμε. Και κάποιοι -πολύ υπεύθυνοι και εντελώς αρμόδιοι- ΑΚΟΜΗ κάθονται και κοιτάνε τις χωματερές να καίγονται…

Σε λίγο -πρώτα ο Θεός- θα έχουμε ενδιάμεσο αγωγό (ενάμιση χιλιόμετρο;) που θα στείλει τα απόβλητα του Λιτοχώρου στο βιολογικό.

Ναι, το Δημοτικό μας Συμβούλιο ανακάλυψε χθες ότι τα παραπάνω χάνονται κάπου στη φύση …νοτιοδυτικά της πρωτεύουσας του φοβερού Δήμου μας. Χθες. Τέσσερα χρόνια κανείς δεν εντόπισε το θέμα, ούτε ένας, της συμπολίτευσης ή της αντιπολίτευσης. Ο Λάππας ή η Γιάννακα -λέει- το “κυνηγούσαν” και λίγο πριν την αποχώρηση, το κατάφεραν. Ο ηγέτης περί άλλων τύρβαζε. Αλλά τώρα… ΗΡΘΕ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ.

Και σε λίγο, έρχεται κι ο Πίου!!!

Θα χορτάσουμε γκολ.
Θέαμα χορτάσαμε.

Από αύριο:

Λεπτομέρειες για το Τεχνικό Πρόγραμμα Μηδέν από Μηδέν – Μηδέν

και

όλες οι λεπτομέρειες για τη δίκη που ακυρώθηκε και την απέλπιδα προσπάθεια του δημάρχου να διαψεύσει όσα ΕΙΠΕ καταθέτοντας στο δικαστήριο, πριν η δίκη ακυρωθεί.

Μόνο στην ΕτΟ.