“Πέρα Βρέχει…” και

"Όπου Βγει..."

καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν, αντικαταστάτες δεν έχουμε, αλλά που να οτυς βρούμε με τόσο -συγκινησιακά- φορτισμένο το κλίμα;;;

 

 

“Πέρα Βρέχει…” θα πει ότι ενώ πρέπει να αναπληρώσω τα κενά των ως προχθές στενών συνεργατών, όπως ο αναπληρωτής μου και ο άλλος, ο στενότερος συνεργάτης μου και πιστότερος υπερασπιστής μου (ως προχθές), δεν μπορώ να βρω αναπληρωτές και επιλέγω το “Πέρα Βρέχει…”

Το “Πέρα Βρέχει…” για να “περάσει” ελάχιστα και κάπως να εντυπωσιάζει -γιατί πρέπει να εντυπωσιάζει και να αποπροσανατολίζει- το φτάνω στα άκρα. Οπότε… να σου μια επίσκεψη στη ΣΠΕΚΟ, να σου κι ένα “συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα”. Κι ας πρέπει εδώ και μέρες να είχα αναπληρώσει τα κενά. Έφτασαν οι ενδιαφερόμενοι (ο Λάππας και ο άλλος, ο συνάδελφός του -και εκπαιδευτικός και υποψήφιος δήμαρχος εκ Βροντούς) να περιμένουν στον προθάλαμο και να δημοσιεύουν τις επιστολές παραιτήσεις για να γίνουν πιστευτοί (και μη βρούνε και κάναν μπελά με την υπηρεσία τους).

Αλλά ο ηγέτης εφαρμόζει πια τη μόνη πρόσφορη στρατηγική, όχι νίκης, αλλά απέλπιδας προσπάθειας συγκράτησης των απωλειών: το “Πέρα Βρέχει…”

Η προσπάθεια να αποκτήσει τους απαραίτητους αντικαταστάτες απέβη άκαρπη και καταστροφική. Κι αντικαταστάτες ακόμη δεν βρέθηκαν. Οπότε αντί του “ο τάδε ή η δείνα αναλαμβάνει το τάδε ή το δείνα”…. περάστε το σαββατοκύριακο με ένα “Σε κλίμα συγκινησιακής φόρτισης, ο Δήμαρχος Κώστας Δημόπουλος, συνεχάρη τον Πρόεδρο Γιώργο Νάτσιο, για το πρωτοποριακό επίτευγμα…”

 

Ο δε Γιώργος Νάτσιος “κατεβαίνει” υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον εκ Βροντούς άλλο-συνάδελφο του Λάππα-υποψήφιο δήμαρχο.

 

ΥΓ: αύριο, στην Κατερίνη, στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Μητρόπολης και του Μητροπολίτη (άσχετη είδηση για να βεβαιωθείτε οι ενδιαφερόμενοι ότι η ΕτΟ κατέχει και το “Πέρα Βρέχει….”, ως στρατηγική).

 

Το σημερινό “Πέρα Βρέχει…”-δελτίο Τύπου του Δήμου Δίου-Ολύμπου

 

Σε λειτουργία η γραμμή παραγωγής στη ΣΠΕΚΟ Βροντούς

Επίσκεψη του Δημάρχου Κώστα Δημόπουλου

 

Τη ΣΠΕΚΟ Βροντούς επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου, Κώστας Δημόπουλος, μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού, Γιώργου Νάτσιου, προκειμένου να δει από κοντά τη γραμμή παραγωγής φρούτων, που τέθηκε σε λειτουργία την εβδομάδα αυτή.

Η ΣΠΕΚΟ έχει αλλάξει, πλέον, σελίδα μεταβαίνοντας σε άλλη εποχή. Η καθετοποιημένη μονάδα μεταποίησης των αγροτικών προϊόντων στη θέση «Ντριμίτσα» απαρτίζεται από δύο κτηριακά συγκροτήματα, εμβαδού 3.000 και 650 τ.μ. αντίστοιχα και λειτουργεί με τους κανόνες της ολοκληρωμένης διαχείρισης.

Έτσι, την παράδοση της σοδειάς των αγροτών – μελών της ΣΠΕΚΟ, ακολουθεί η διαλογή, η επεξεργασία, η συσκευασία και η συντήρηση στους ψυκτικούς θαλάμους. Μετά τη συσκευασία, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, έτοιμα και ανταγωνιστικά, παραδίδονται στους εμπόρους στην Ελλάδα, την Κύπρο και το Εξωτερικό.

Η ΣΠΕΚΟ απασχολεί, ήδη, περίπου τριάντα εργαζόμενους, απορροφώντας σημαντικό μερίδιο του εργατικού δυναμικού της περιοχής, προσφέροντας τα μέγιστα στη μείωση της ανεργίας.

Σε κλίμα συγκινησιακής φόρτισης, ο Δήμαρχος Κώστας Δημόπουλος, συνεχάρη τον Πρόεδρο Γιώργο Νάτσιο, για το πρωτοποριακό επίτευγμα, ενώ ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο, αναφέροντας πως κατά τη θητεία του, η δημοτική αρχή συνέδραμε ουσιαστικά και έμπρακτα, με έργα καθοριστικής σημασίας για την ολοκλήρωση του εγχειρήματος.

 

Λιτόχωρο, 23 Νοεμβρίου 2018-
Το Γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης

 

https://ikaros.multiserver.gr:2096/cpsess6274327497/horde/imp/view.php?actionID=view_attach&id=2&muid=%7B5%7DINBOX20023&view_token=TiNuOlWhEvO-yZf4TONwKXT&uniq=1542976567461

 

https://ikaros.multiserver.gr:2096/cpsess6274327497/horde/imp/view.php?actionID=view_attach&id=3&muid=%7B5%7DINBOX20023&view_token=TiNuOlWhEvO-yZf4TONwKXT&uniq=1542976619299