Στη Δικαιοσύνη όσα εντοπίσαμε

Τζαμακλής για το πόρισμα του ΚΕΕΛΠΝΟ

που συζητά σήμερα η Επιτροπή για τα σκάνδαλα στην Υγεία – όλα για επανεξέταση και η κρύπτη να προσθετει στοιχεία – “ιδού η Ρόδος,,,” για Γεωργιάδη

 

 

Ο χαρακτηρισμός “συμμορία” δεν είναι πρωτότυπος της πλειοψηφίας της Επιτροπής, αλλά των Εισαγγελέων Διαφθοράς και αποδίδεται στα μέλη του ΔΣ και διοικητικούς υπαλλήλους του ΚΕΕΛΠΝΟ, ήδη από τον Ιούλιο του 2018, επεσήμανε μεταξύ -πολλών- άλλων, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, το μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση σκανδάλων στον χώρο της Υγείας, κατά τα έτη 1997-2014 και βουλευτής Πιερίας, Χάρης Τζαμακλής, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες του πορίσματος της πλειοψηφίας (ΣΥΡΙΖΑ) για το ΚΕΕΛΠΝΟ που θα συζητηθεί σήμερα στην Επιτροπή και έχει δοθεί ήδη στα υπόλοιπα κόμματα.

Μιλώντας στην “Δεύτερη Ματιά” της ΕΡΤ1, έκανε λόγο και για “μαύρη τρύπα” 89.000.000 ευρώ, ποσό για το οποίο δεν υπάρχουν στοιχεία για το πού κατέληξε, πέρα από τα θέματα που έχει ήδη εντοπίσει η πλειοψηφία και για τα οποία θα προτείνει να διερευνηθούν περαιτέρω από την ελληνική Δικαιοσύνη, αφού υπάρχουν ικανά στοιχεία (συν αυτά που θα προκύψουν από τον έλεγχο του υλικού της κρύπτης που εντοπίστηκε πρόσφατα). Όσον αφορά την απειλή του Άδωνι Γεωργιάδη ότι θα κινηθεί δικαστικά κατά των συντακτών του πορίσματος ο κος Τζαμακλής απάντησε μέσω της ΕΡΤ ότι είναι τοποθέτηση άκαιρη, αφελής, απλοϊκή και φλήναφη, αλλά “ιδού η Ρόδος…”.

 

 

Το δελτίο Τύπου του βουλευτή

 


ΧΑΡΗΣ ΤΖΑΜΑΚΛΗΣ
Βουλευτής Πιερίας – ΣΥΡΙΖΑ

3 Δεκεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Χάρης Τζαμακλής για το πόρισμα του ΚΕΕΛΠΝΟ   

 

Συνέντευξη έδωσε σήμερα, 3 Δεκεμβρίου 2018, ο Χάρης Τζαμακλής στην εκπομπή της  ΕΡΤ «Δεύτερη Ματιά». Ο βουλευτής Πιερίας μίλησε για όλα τα σημεία του πορίσματος,  για τα οποία η Εξεταστική Επιτροπή ζητάει πλέον από την τακτική Δικαιοσύνη να διερευνήσει περαιτέρω, όπως την αγορά του κτιρίου του ΚΕΕΛΠΝΟ, το δάνειο με εγγύηση του ελληνικού δημοσίου για αντιγριπικά εμβόλια το 2008, την αγορά θερμικών καμερών, τον αντικαρκινικό έρανο, τη σύμβαση ΚΕΕΛΠΝΟ-ΟΚΑΝΑ, τη διαφημιστική δαπάνη και τη διασπορά της, τα εικονικά τιμολόγια αξίας, τη χορηγία στον Μητροπολίτη Καισαριανής (και μέλος του ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ) για να βοηθήσει «λαθρομετανάστες», την απευθείας ανάθεση συνεδρίου στην σύζυγο του κ. Στουρνάρα, τις προσλήψεις στο γραφείο του Υπουργού κ. Άδωνι Γεωργιάδη, 22 στον αριθμό, πέραν αυτών που δικαιούτο κατά τον σχετικό νόμο και τη μαύρη τρύπα των εκατομμυρίων ευρώ.

Το πόρισμα της πλειοψηφίας θα συζητηθεί αύριο Τρίτη 4 Δεκεμβρίου στη συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής.

Εδώ το βίντεο της συνέντευξης.