Διέγραψε την Τσιμήτρη

ο "Συνδυασμός Ευθύνης"

“… μετά από τη στάση της και ψηφοφορία στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 10/12/2018, με την οποία η ίδια στην ουσία έθεσε τον εαυτό της εκτός της δημοτικής ομάδας…”

Την διαγραφή της Μαρίας Τσιμήτρη ανακοίνωσε σήμερα ο «Συνδυασμός Ευθύνης», πέντε μέρες μετά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στην διάρκεια της οποίας καταγράφηκε μια μοναδικού κάλλους αποστασία, από την πλειοψηφούσα αντιπολίτευση προς την μειοψηφούσα συμπολίτευση, μετά τεσσεράμισι χρόνια θητείας.

Η ομόφωνη απόφαση των υπολοίπων έξι μελών του συνδυασμού της δημοτικής αξιωματικής αντιπολίτευσης πάρθηκε επίσημα σήμερα και αμέσως ανακοινώθηκε, αλλά -σύμφωνα με πληροφορίες της ΕτΟ- ήταν αντανακλαστική πρόθεση των συμβούλων που μετείχαν στη συνεδρίαση της 10ης.12.2018 που συμφώνησαν την ίδια μέρα, το συντομότερο δυνατόν να συνεδριάσει η παράταξη και να διαγράψει την Τσιμήτρη.

Εντύπωση προκαλεί και το γεγονός ότι μέχρι τη στιγμή της σημερινής ανακοίνωσης, η πρώην πια δημοτική σύμβουλος του «Συνδυασμού Ευθύνης» και έμπειρη αιρετή που αποσκίρτησε προς την διοικούσα παράταξη Δημόπουλου, δεν επέλεξε να ανεξαρτητοποιηθεί ή να παραιτηθεί. Πριν συμβεί, η σπάνια αυτή αποστασία δημοσιοποιήθηκε μόνο πλαγίως στο αγαπημένο του δημάρχου μας Facebook, με μια φωτογραφία της 7ης.12.2018. Όλα τα παραπάνω κάνουν ακόμη πιο βάσιμες τις εκτιμήσεις πολλών –και τις πληροφορίες- ότι η Τσιμήτρη θα είναι υποψήφια με τον Κ. Δημόπουλο.

Η ανακοίνωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Συνδυασμός Ευθύνης του Δήμου Δίου-Ολύμπου με ομόφωνη απόφασή του, διαγράφει με βάση το άρθρο 66, παράγραφος 5 του “Καλλικράτη”, την δημοτική σύμβουλο και μέλος του συνδυασμού του, Τσιμήτρη Μαρία. Η απόφαση αυτή λήφθηκε μετά από τη στάση της και ψηφοφορία στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 10/12/2018, με την οποία η ίδια στην ουσία έθεσε τον εαυτό της εκτός της δημοτικής ομάδας.

Για τον Συνδυασμό Ευθύνης

Μόχλα-Φαρμάκη Ευαγγελία

Αγαθαγγελίδης Κυριάκος

Βροχαρίδης Βασίλειος

Κρεμέτης Μιχαήλ

Νούλα Σοφία

Πουρλιώτης Διονύσιος


Το άρθρο 66/παράγραφος 5