Τάδε έφη Αστέριος

και τάδε έφη Κωνσταντίνος

ως σήμερα στέλεχος και ηγέτης της ίδιας παράταξης/δημαρχίας -αντίστοιχα- για το πως μας διοικούσαν για τεσσεράμισι χρόνια – και το πως νοικιάστηκαν οι γραμμές χωρίς ν’ ανοίξει μύτη

Αστέριος Γαλάνης, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου μας για τα πρώτα δυόμιση χρόνια της δημαρχίας Δημόπουλου και -μέχρι σήμερα- στενότατος συνεργάτης του δημάρχου (όπως και οι δύο περιγράφουν στο βίντεο) ακούγεται στο βίντεο να λέει -μεταξύ άλλων-:

  • “Θέλω να ακουστεί στο Συμβούλιο η άποψη η δικιά σας, γιατί πέντε χρόνια αναλάβατε προσωπικά το συγκεκριμένο θέμα, πέντε χρόνια -μέχρι τα τώρα- δεν έχει βρεθεί η λύση, απλώς μας είπατε τότε -και μένα και του κου Μπόζα και του κου Μπουντόλα- να μην σταθούμε δυναμικά ενάντια στον ΟΣΕ και το αποτέλεσμα ήταν ο ΟΣΕ έχει νοικιάσει όλη τη γραμμή και αυτή τη στιγμή κινδυνεύουμε στον Πλαταμώνα να μείνουμε μ’ όλη τη γραμμή νοικιασμένη…”

  • “Να τελειώνουμε… ο κος δήμαρχος λειτουργούσε ως εξής τόσα χρόνια: σ’ έβαζε σε μια θέση κι έλεγε το εξής, στους πέντε υπαλλήλους έλεγε “εγώ κάνω κουμάντο” [……. ] “όχι ότι σας πει ο κος Γαλάνης … το δεύτερο το οποίο έκανε ο κος δήμαρχος ήταν το εξής: σου ‘λεγε “δεν έχω λεφτά”. Οπότε σ’ έβαζε σε μια θέση, κανένας υπάλληλος δεν έρχεται μαζί σου(;) και “δεν έχω λεφτά” και άντε κάνε εσύ κάνε έργο!!!
    Κωνσταντίνος Δημόπουλος, δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, για τεσσεράμισι χρόνια ηγέτης του Αστ. Γαλάνη, ακούγεται στο βίντεο να λέει -μεταξύ άλλων-:

  • “φρέναρα την εισαγγελική παρέμβαση” και “σταμάτησα εγώ τις ποινικές διώξεις (που ήθελε να επιδιώξει ο ΟΣΕ)”

  • “ναι …σαν το σχέδιο το δικό σας που το στείλαμε σ’ αυτόν με τη γνωμοδότηση και πληρώσαμε 5.000 ….”

  • “διαψεύδω τον κο Γαλάνη….

 

Θα ακολουθήσει το βίντεο με όλα τα σημερινά απίστευτα στο Δημοτικό Συμβούλιο