“Πλαστό σκηνικό στήνουν Τσίπρας-Μητσοτάκης”,

"υποκριτικό το ευρωπαϊκό αντιφασιστικό μέτωπο"

Στρατούλης από την Κατερίνη για την πορεία της ΛΑ.Ε. σε Ελλάδα και Ευρώπη – “βλέπει” και εθνικές εκλογές τον Μάιο

 

 

 

Εθνικές εκλογές τον Μάιο βλέπει η “Λαϊκή Ενότητα”, όπως δήλωσε σήμερα στην Κατερίνη, το μέλος της ΠΓ της, Δημήτρης Στρατούλης, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρξει καμία συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε σε εθνικό, ούτε σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο Δ. Στρατούλης βλέπει διπλές κάλπες στις 19 Μαΐου (εθνικές και αυτοδιοικητικές) και στις 26 του μήνα (ευρωεκλογές και δεύτερος γύρος αυτοδιοικητικών), ενώ απαντώντας σε ερώτηση της ΕτΟ διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει περιθώριο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ως συμμετοχή στο πανευρωπαϊκό αντιφασιστικό μέτωπο που διαμορφώνεται, γιατί το μέτωπο αυτό είναι πλαστό αφού συμμετέχουν σ’ αυτό όσοι έφεραν τον φασισμό στο προσκήνιο με τις πολιτικές του και είναι οι δυνάμεις της Αριστεράς που είναι πάντα η αντιφασιστική δύναμη εκ των πραγμάτων.

Σε ότι αφορά την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καταβάλλεται προσπάθεια -όπως και σε εθνικό επίπεδο- να συνεργαστούν δυνάμεις της Αριστεράς από την “Πλεύση” της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ως την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και την Χριστιανική Δημοκρατία του αείμνηστου Ψαρουδάκη, για την ενίσχυση των Δημοκρατών-Αμετανόητων Μακεδόνων, υπό τον Τάσο Κανταρά. Για τους Δήμους της Πιερίας, θα καταβληθεί προσπάθεια να σχηματιστούν δημοτικοί συνδυασμοί, όχι μόνο στην Κατερίνη (Κίνηση Πολιτών), αλλά και στους Δήμους Δίου-Ολύμπου και Πύδνας-Κολινδρού.

 

Σε λίγο, το βίντεο από την σημερινή συνέντευξη Τύπου των Στρατούλη-Κανταρά, στην Κατερίνη.

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Π. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΝΥΝ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΗΤΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΔΗΜΗΤΡΗ

 

Το Σάβββατο, 2 Μαρτίου 2019, επισκέφτηκε την Κατερίνη ο πρώην Υπουργός και νυν στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας κος Στρατούλης Δημήτρης καθώς και ο Κανταράς Τάσος, μέλος της ΚΕΔΚΕ και στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας.

 

Κατά την επίσκεψή του κου Στρατούλη στην πόλη μας, τους υποδέχτηκαν μέλη και στελέχη της Λαϊκής Ενότητας Κατερίνης.

 

Κατόπιν ακολούθησε επίσκεψη στην Λαϊκή Αγορά της πόλης μας όπου έτυχε πολύ θερμής υποδοχής από τον κόσμο, με τον οποίο συνομίλησε για τα μεγάλα ζητήματα που τον απασχολούν.

 

Μετά επισκέφτηκε την Εθελοντική Ομάδα Δράσης της Κατερίνης όπου ενημερώθηκε από τα μέλη της για το έργο και την τεράστια συμβολή της Ομάδας στην κοινωνική κρίση, στην ανθρωπιστική βοήθεια που παρέχει στους πληττόμενους, για το κοινωνικό φαρμακείο που αποτελεί υπόδειγμα λειτουργίας και αποτελεσματικότητας καθώς και για τις υπόλοιπες δράσεις τoυς.

 

Ακολούθησε η επίσκεψη στα γραφεία Συλλόγου Τριτέκνων, όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα των τριτέκνων και των οικογενειών τους, οι δυσκολίες και τα αδιέξοδά τους.

 

Τέλος, στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης παράθεσε συνέντευξη τύπου στα μέσα ενημέρωσης της πόλης μας και απάντησε σε ερωτήσεις τους.