Αλλαγή διοίκησης

στην XXIV ΤΘΤ

συγχαρητήρια μηνύματα

 

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
28ης Οκτωβρίου 40, Κατερίνη, Τ.Κ. 60132
e-mail: press@pieria.pkm.gov.gr
ιστοσελίδα: http://www.pkm.gov.gr
facebook: www.facebook.com/perifereiakienotitapierias

 

Κατερίνη,  15 Μαρτίου 2019

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στο νέο Διοικητή της 24ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου, Ταξίαρχο, κ. Ιωάννη Δημητρέλλο

 

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια, στο νέο Διοικητή της 24ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου, Ταξίαρχο κ. Ιωάννη Δημητρέλλο και του εύχομαι να έχει υγεία, δύναμη και μια καλή και παραγωγική θητεία, προσβλέποντας στη συνέχεια της αγαστής συνεργασίας της Π.Ε.Πιερίας  με την ΧXIV ΤΘΤ.

Θερμά συγχαρητήρια, απευθύνω και στον απερχόμενο Διοικητή, Ταξίαρχο, κ. Ζαχαρία Ζαχαρόπουλο, που αναλαμβάνει Διοικητής της Σχολής Διοικήσεως και Επιτελών (Σ.ΔΙ.ΕΠ) και του εύχομαι υγεία, δύναμη και μια επιτυχημένη θητεία, εκφράζοντας παράλληλα και τις ευχαριστίες μου για την άριστη συνεργασία που είχαμε και την ανεκτίμητη προσφορά του για την ασφάλεια της πατρίδας.

 Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας
Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Κοινωνίας των Πολιτών
της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

 Σοφία Μαυρίδου

 

 

Δήμος Κατερίνης
Γραφείο Τύπου
15-03-2019

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ

 

Απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο νέο Διοικητή της XXIV (ΤΘΤ) Λιτοχώρου, Ταξίαρχο Ιωάννη Δημητρέλλο, τον οποίο διαβεβαιώνω, ότι, ο Δήμος Κατερίνης θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης στο υπεύθυνο έργο που αναλαμβάνει.

Παράλληλα, ευχαριστώ από καρδιάς τον απερχόμενο Διοικητή, Ζαχαρία Ζαχαρόπουλο, για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε σε όλο το διάστημα της παραμονής του στην XXIV (ΤΘΤ) Λιτοχώρου. Του εύχομαι από καρδιάς υγεία, δύναμη, εποικοδομητική και αποδοτική θητεία στα νέα του καθήκοντα, στην ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΩΝ (ΣΔΙΕΠ).

Σάββας Χιονίδης

Δήμαρχος Κατερίνης

 

 

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ

Εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια στο νέο Διοικητή της 24ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας  Λιτοχώρου, Ταξίαρχο, κ. Ιωάννη Δημητρέλλο και του εύχομαι υγεία, καλή δύναμη και επιτυχημένη θητεία, στη νέα θέση που ανέλαβε και καλείται να επιτελέσει, προσβλέποντας στην  άψογη και εποικοδομητική συνεργασία μας.

Θερμά συγχαρητήρια, απευθύνω και στον απερχόμενο Διοικητή, Ταξίαρχο, κ. Ζαχαρία Ζαχαρόπουλο, που αναλαμβάνει Διοικητής της Σχολής Διοικήσεως και Επιτελών (Σ.ΔΙ.ΕΠ) και του εύχομαι υγεία, δύναμη και εποικοδομητική θητεία στα νέα του καθήκοντα.

 

Για το Δ. Σ. του Επιμελητηρίου Πιερίας

Ο Πρόεδρος

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου