Αλλάζει όψη ΚΑΙ η Βροντού

(μετά το Λιτόχωρο κτλ)

δελτίο Τύπου του Δήμου μας για ασφαλτόστρωση 130+70 μέτρων δρόμου στην Βροντού, με την οποία αλλάζει όψη η Βροντού – η σημερινή δημαρχία υποστηρίζει ότι ασφαλτόστρωσε τους μισούς χωματόδρομους!!!

 

 

 

 

Αλλάζει όψη η Βροντού…

Οι ασφαλτοστρώσεις συνεχίζονται…

 

Ο Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου Κώστας Δημόπουλος και η Δημοτική Αρχή συνεχίζουν αδιάκοπα, πιστοί στις δεσμεύσεις τους, την προσπάθεια αναβάθμισης του οδικού δικτύου των οικισμών του Δήμου Δίου-Ολύμπου.

Αυτή τη φορά σειρά έχει η Βροντού, όπου ασφαλτοστρώθηκαν δύο οδοί της Βόρειας Εισόδου της Τ.Κ. Βροντούς μήκους 70 και 130 μέτρων, συνολικού εμβαδού άνω των 1350 τ.μ.. Οι δρόμοι αυτοί εξυπηρετούν τη διέλευση των κατοίκων αλλά και των αγροτών της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Κώστας Δημόπουλος και η Δημοτική Αρχή, στη θητεία αυτή, έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στις υποδομές του οδικού δικτύου, όλων των οικισμών του Δήμου, ασφαλτοστρώνοντας περισσότερους από τους μισούς χωματόδρομους και μελετώντας το σύνολό τους.

Έτσι, υπολογίζεται ότι εντός της επόμενης διετίας, υπάρχει η ωριμότητα να έχουν ολοκληρωθεί οι ασφαλτοστρώσεις χωματόδρομων, στο σύνολο των οικισμών, η ύπαρξη των οποίων, εντός των σχεδίων πόλεων, αποτελεί ένα πρόβλημα που ταλανίζει επί δεκαετίες τους κατοίκους.

 

Λιτόχωρο, 21 Μαρτίου 2019
Το Γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης