Συνεχίζει να προκαλεί

η νόθα διοίκηση του ΕΚΚατερίνης

καταγγέλει το Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας «Η Πρωτοπορία» (ΣΙΥΝΠ)

 

 

Συνεχίζει να προκαλεί η νόθα διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης..

 

Καταγγέλουμε στα μέλη του Συνδικάτου μας και σε όλους τους εργαζόμενους της Πιερίας την αυθαιρεσία της νόθας διοίκησης του ΕΚΚ (πρόσκειται στην ΠΑΣΚΕ), όπου για μια ακόμα φορά επιχειρεί να βάλει εμπόδια στη δράση μας.

Με διάφορα τερτίπια και δικαιολογίες  που δεν πείθουν κανέναν, αρνείται να μας παραχωρήσει αίθουσα για να πραγματοποιήσουμε Γενική Συνέλευση. Και δεν είναι η πρώτη φορα. Αυτές οι πρακτικές δεν θα περάσουν. Οι εργαζόμενοι, τα μέλη του συνδικάτου, θα πραγματοποιήσουν τη συνέλευσή τους κανονικά στις 19/4 όσα εμπόδια κι αν προσπαθήσουν να μας βάλουν. Ούτε αυτοί, ούτε οι όμοιοί τους στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας και τη ΓΣΕΕ μπορούν να σταθούν εμπόδιο στη ζωντανή λειτουργία των ταξικών σωματείων.

Το ΕΚ Κατερίνης θα πρέπει να πάρει χαρακτηριστικά πραγματικής στέγης για τους εργαζόμενους. Θα φροντίσουμε εμείς γι’ αυτό..

Καλούμε τα σωματεία της δύναμης του ΕΚΚ να πάρουν θέση και να υπερασπιστούν το δικαίωμα των εργαζομένων να αξιοποιούν το χώρο του Εργατικού Κέντρου για την οργάνωση της δράσης τους.