“Παιχνιδάκια”

και "χασοθεσίτες" στο Δημοτικό μας Συμβούλιο

αυτοί που έκαναν τα άπειρα “παιχνιδάκια” … κατηγορούν την “ΣΥΝθεση” ότι τους … αποσυνθέτει….

 

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ:

Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση από το Δήμο και το γραφείο του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, η συνεδρίαση δεν μπορεί να επαναληφθεί την Τρίτη του Πάσχα και θα επαναληφθεί σήμερα, στις 7μμ.

 

 

Η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου, η με 68 θέματα στην ημερήσια διάταξή της, αναβλήθηκε τελικά αφού προηγουμένως η διοίκηση Δημόπουλου κατέβαλε κάθε προσπάθεια να πραγματοποιηθεί.

Η απουσία της αντιπολίτευσης (πλην Λάππα και Κρεμέτη), αλλά και -των ανεξάρτητων πια πρώην στελεχών της “Ολύμπιας Συμμαχίας” και σημερινών υποψηφίων της “ΣΥΝθεσης” του Β. Γερολιόλιου- Γαλάνη, Γιάννακα, Καλαϊτζή και Ζτάνη -που παραμένει στην παράταξη, αλλά υποστηρίζει κι αυτός Γερολιόλιο-, ανάγκασε τον πρόεδρο του σώματος να καθυστερεί την έναρξη της συνεδρίασης -και την καταμέτρηση- για μία ώρα. Στο διάστημα αυτό ο δήμαρχος ήλπιζε ότι θα προσέλθουν έστω και καθυστερημένα και μετά επίμονα τηλεφωνήματα και προς την αντιπολίτευση, ενώ η Κ. Κουρίτα κατηγορούσε τον πρόεδρο Θ. Παπαμιχαήλ ότι έχει ακέραια την ευθύνη ευτελισμού της διαδικασίας … κατά συρροή.

Με καθυστέρηση σχεδόν μιας ώρας προσήλθε ο Γ. Ζτάνης, μόνο για να δεχτεί την επίθεση και τις αποδοκιμασίες του ως πρόσφατα “Ολύμπιου Συμμάχου” του, Σταύρου Χαρέλα (“όλοι αυτοί που τώρα χάσανε μια θέση, δεν έρχεται κανένας…) και του προέδρου Θανάση Παπαμιαχαήλ που έκανε λόγο για “παιχνιδάκια” σε βάρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Η χθεσινή εικόνα του Δημοτικού Συμβουλίου είναι -στην ουσία- η χειρότερη δυνατή του σημαντικότερου οργάνου διοίκησης του τόπου μας, από το 2017 και εντεύθεν, οπότε και άρχισε η αποσύνθεση της “Ολύμπιας Συμμαχίας” που ολοκληρώθηκε πρόσφατα με την προσχώρηση των στελεχών της στην “ΣΥΝθεση” του Βαγγέλη Γερολιόλιου.

Τελικά, η απαρτία δεν επιτεύχθηκε και η συνεδρίαση θα επαναληφθεί την Τρίτη του Πάσχα, αφού η έναρξη της αρδευτικής περιόδου πιέζει διοίκηση και Δημοτικό Συμβούλιο.