Κάθαρση και διαφάνεια,

σεβασμός στον δημότη και συμμετοχή του

προστασία του περιβάλλοντος και ορθή διακυβέρνηση για ανάπτυξη όλων – από την “πρεμιέρα” Κιάφα στη Λεπτοκαρυά

Στην προεκλογική του “πρεμιέρα” στην Λεπτοκαρυά, τον προλόγισε ο πρώτος καποδιστριακός δήμαρχος Δίου, Δημήτρης Καραϊσκος, αυτός που του εμπιστεύθηκε την πρώτη του αποστολή σε επίπεδο Δήμου.

Στην πρώτη σειρά των θέσεων που γέμισαν όσοι ανταποκρίθηκαν στο ραντεβού της 12ης Μαΐου, στο “Ποσειδών Παλλάς”, η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, ο περιφερειακός σύμβουλος, Δημήτρης Τσιμήτρης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Ηλίας Χατζηχριστοδούλου. Πιο πίσω, στη μέση της αίθουσας, ο Νο2 του, Νίκος Λάππας.

Η πεντάχρονη απουσία ίσωςτον “σκούριασε¨λίγο, αλλά λένε ότι το τρακ, η φυσική συστολή, κερδίζει το κοινό/ψηφοφόρους. Παρουσίασε το πρόγραμμα της “Προοπτικής-Πρωτοπορίας” και τους υποψηφίους του συνδυασμού. Θέλει να αναλάβουν και οι δημότες ενεργό συμμετοχή, θέλει να τονώσει την δημιουργικότητα όλων, δεσμεύεται για κάθαρση και διαφάνεια, φροντίδα του περιβάλλοντος, σεβασμό των δικαιωμάτων (μας), επεσήμανε ότι η ασχήμια δεν πολεμιέται με ασχήμια και ότι η σημερινή διοίκηση, αντί να δίνει απαντήσεις σε χρονίζουσες ερωτήσεις για τα στοιχειώδη και τα βασικά που δεν εξασφάλισε, κατάφερε να εξοργίσει όσους έθεταν τις ερωτήσεις -για τα στοιχειώδη και τα βασικά-.

Οι λεπτομέρειες είναι όλες στο βίντεο.