Τι γράφει ο άνθρωπος! ! !

προκειμένου να εκλεγεί (! ! ! ! ! ! ! ! !)

βλέπω τον πάτο να έρχεται -και με υψηλή ταχύτητα…

 

 

 

ΜΕ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΗ ΣΑΚΟΥΛΑ, δηλαδή τον όγκο της…

Ο Απόστολος Ντινάκης δεν άρχισε να ‘χει ιδέες και να κάνει προτάσεις χθες.

Έχει πίσω του χρόνια υποψηφιοτήτων.

Και προτάσεων.

Δική του -κορυφαία- πρόταση υπήρξε αυτή για την δημιουργία στάσης του προαστιακού και στην Πλάκα (Λιτοχώρου). Θα μπορούσε μάλιστα ο ΟΣΕ να τελειοποιήσει την ιδέα του, χρησιμοποιώντας φουσκωτό σταθμό -αντί μόνιμου κτιρίου- που θα “ανοίγει” όπως οι φουσκωτές τσουλήθρες/έξοδοι κινδύνου των αεροπλάνων. Ταυτόχρονα, η υιοθέτηση της πρότασής του θα ανάγκαζε τον ΟΣΕ στη χρήση μικρότερων συρμών-πυκνότερων δρομολογίων, αφού οι μεγάλοι συρμοί θα είχαν το πρόβλημα η μια τους άκρη να ‘ναι στο Σταθμό Λιτοχώρου και η άλλη στο Σταθμό Πλάκας (Λιτοχώρου). Αλλά ακόμη κι αυτό θα μπορούσε να ιδωθεί ως θετικό. Από την μη υιοθέτηση κάτι τέτοιων προτάσεων καταλήξαμε να μην κάνει στάση στην Κατερίνη το νέο ηλεκτροκίνητο Express Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Στην πρότασή του για το τοπικό σχολικό πρωτάθλημα ανακύκλωσης, μία απορία έχουμε (κι αυτή λόγω πνευματικής στενότητας): πόσα άτομα απαιτούνται για την λειτουργία του πρωταθλήματος και τις πρακτικές ανάγκες της όλης διαδικασίας;
(Θα ‘ναι καθηγητές και γονείς-εθελοντές- οι ανωτέρω;;; αν ναι, συμφωνούμε απόλυτα και υπενθυμίζουμε ότι καλό θα είναι το πρωτάθλημα να αφορά και τα οργανικά απορρίμματα. Μάλιστα, οι δύο Κυριακές των εκλογών που ακολουθούν μπορούν να αποτελέσουν ευκαιρία για γενική πρόβα/δοκιμή για την υλοποίηση. Πρέπει να δοθεί διαιίτερη προσοχή στον έλεγχο των μονάδων -σακκούλες-που θα προσκομίζονται και πρέπει να υπάρχουν και ποινές. Δεν μπορεί ο άλλος να προσκομίζει χαρτόκουτο -στη σακκούλα- που δεν το έχει “σπάσει” και να μην κινδυνεύει με ποινή. Σωστά; Άρα απαιτούνται ΚΑΙ διαιτητές.)

Κατόπιν όλων των ανωτέρων, ένα έχουμε να πούμε, άντε δύο:

  •  Απόστολε, σφίξ’

και

  • Στέργιο, έναν αντιδήμαρχο για όλα: τον Απόστολο. Και πρόεδρο της ΔΕΑΔΟ. Είναι και δημόσιος υπάλληλος και επιλέγοντας τον μισθό του δημοσίου υπαλλήλου θα σου βγαίνουν όλες οι αντιδημαρχίες τζάμπα.

 

ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

 


Κ Α Ι (άκλιτον)

 

 

Η πλήρη ανακαίνιση

της πλήρη ανακαίνιση

την πλήρη ανακαίνιση

ω πλήρη ανακαίνιση

Κατά τον ίδιο τρόπο, κλίνατε το “η κραταιά νίκη”, το “η γερμένη βάρκα” και το “φαιδρά πορτοκαλέα”. Αν δεν αισθανθείτε τα αποτελέσματα της επαναλαμβανόμενης άσκησης, κλίνατε τα: Ολύμπια Συμμαχία, Συνδυασμός Ευθύνης και το Ολύμπια Ευθύνη ή το Συνδυασμός Συμμαχίας. Επαναλάβατε άπαξ και δις ημερησίως, ως και την δεύτερη Κυριακή.

Εις περίπτωσιν αδυναμίας εκτελέσεως της ασκήσεως, αναζητήσατε βοήθεια εκ του συναδέλφου (σας) που διαδεχτήκατε, του γνωστού και ως “Κοπή Χόρτα”.

 



Δύο “Χωρίς Λόγια”

(λόγια που δεν χρειάζονται, αφού μιλούν τα έργα) :

 

 

 



 

Ε μειν τα περημαίνουμαι και όλλα από τους ιπποψειφίους…

Κι όποιος κατάλαβε… κατάλαβε.

Όποιος ΔΕΝ κατάλαβε δεν θα χαθεί: μεταξύ διοδίων Μαλγάρων και Αιγινίου, υπάρχουν ταμπέλες “Προς Βέροια-Κοζάνη”.

 

 

 

and the winner is:
ΕΣΥ Ο,ΤΙ ΠΕΙΣ: ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ
και όσο πατεί ο ελέφας

Αλλά, κακά τα ψέμματα, όλα τα παραπάνω είναι προσπάθειες ερασιτεχνικές και επιδόσεις ελάχιστες και το κορυφαίο δείγμα προέρχεται από υποψήφιο της πρωτεύουσας του -φοβερού- νομού μας. Ο Θανάσης Λιακόπουλος, στην διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, δημοσίευσε και δημοσιεύει πολλά κείμενα-δελτία Τύπου. Ένα απ’ αυτά αφορούσε τον οικισμό-φάντασμα/οικολογικό έγκλημα “Ολυμπιάδα” Κορινού και περιείχε και 18 ερωτήματα προς τον δήμαρχο Κατερίνης και ξανά υποψήφιο Σάββα Χιονίδη. Το κείμενο αρχίζει με το κατηγορηματικό “Δεν είχα ΠΟΤΕ μου την παραμικρή σχέση με την υπόθεση” και -δυο γραμμές παρακάτω- η εισαγωγή ολοκληρώνεται με το … “Η μόνη μου σχέση με το θέμα είναι ότι είχα αγοράσει και εγώ οικόπεδο στον μελλοντικό οικισμό και εγκλωβίστηκα μαζί με τους άλλους οικοπεδούχους”!!!! Αν σ΄ αυτά προσθέσει κανείς και το γεγονός ότι ο Θανάσης Λιακόπουλος πολιτεύτηκε με τον Σάββα Χιονίδη από το 2016 ως και τις 12.6.2018 -και εκλέχτηκε και διετέλεσε, μεταξύ πολλών άλλων, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων-, τότε ο Θανάσης Λιακόπουλος σίγουρα παραμικρή σχέση δεν είχε με την υπόθεση. Μόνο παραμεγάλη.

Και το 2023 καλύτερα.-

 

Από τα 18 ερωτήματα Λιακόπουλου προς Χιονίδη

Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η επόμενη δημοτική αρχή είναι αδιαμφισβήτητα η υπόθεση της «Ολυμπιάδας». Ως δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης δηλώνω ξεκάθαρα πως:

·        Δεν είχα ΠΟΤΕ μου την παραμικρή σχέση με την υπόθεση

·        Δεν είχα ΚΑΜΙΑ θέση στην εταιρία, άρα δεν έλαβα ποτέ μου και μισθό από αυτή

·        Δεν μου δόθηκε ποτέ πλήρης ενημέρωση, όσες φορές και αν τη ζήτησα ειδικά μετά το 2014

·        Η μόνη μου σχέση με το θέμα είναι ότι είχα αγοράσει και εγώ οικόπεδο στον μελλοντικό οικισμό και εγκλωβίστηκα μαζί με τους άλλους οικοπεδούχους

και από το βιογραφικό του Θανάση Λιακόπουλου

2006.         Εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος με τους «Πολίτες σε Δράση»

2010.         Εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος με τους «Πολίτες σε Δράση»

2007 – 2014.     Τίμησε την εμπιστοσύνη των χιλιάδων συμπολιτών του και του
             Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη προσφέροντας ως Πρόεδρος
             Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Πρόεδρος
             των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου (Δ.Ε.Δ.Α.Κ.), μέλος Δ.Σ. στη
             Δημοτική Βιβλιοθήκη, το Δημοτικό Ραδιόφωνο κ.α.
2013 – 2014.     Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας

2014.        Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τους «Πολίτες σε Δράση»

 

 

Oooooopppssssss!!!

παραλίγο να μου ξεφύγει μια ρήση
που της αξίζει η ιστορική καταγραφή -και ως ομόλογο για το μέλλον-

 

 




 

Χρυσός Χορηγός του δημοσιεύματος: