Φουλ για το 2ο γύρο

το πρώτο βήμα έκανε ο πρώτος

ο δεύτερος παραμένει σιωπηλός – θα ανταποκριθούμε -εν ονόματι του κοινού καλού-, δηλώνει στην ΕτΟ ο Μυλωνέρος

 

 

 

Την αρχή έκανε ο νικητής του πρώτου γύρου των χθεσινών αυτοδιοικητικών εκλογών και εξέδωσε πριν λίγο ανακοίνωση, με την οποία -σε ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους- ευχαριστεί τους συνεργάτες του, όσους τον ψήφισαν, όσους δεν τον ψήφισαν και ταυτόχρονα ενημερώνει ότι αρχίζει άμεσα συζητήσεις με τους υπόλοιπους επικεφαλής, μηδέ αποκλειομένου και του δεύτερου -και καταϊδρωμένου- Κ. Δημόπουλου, “για να συνδιαμορφώσουμε την καινούργια πορεία του τόπου μας”.

 

euxagero

 

 

Ο μόνος -εκτός του Β. Γερολιόλιου- που δημοσίευσε μήνυμα σχετικό με το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου είναι -μέχρι στιγμής- ο επικεφαλής της “Κίνησης Δημιουργίας”, στο οποίο δεν υπήρχε αναφορά για το πως θα κινηθεί ο συνδυασμός ως τον δεύτερο γύρο, ήταν ο Δ. Μυλωνέρος.

 

 

 

 

Απαντώντας σε ερώτηση της ΕτΟ, ο επικεφαλής της “Κίνησης Δημιουργίας” ξεκαθάρισε ότι “επί της αρχής πάντοτε είμαστε ανοιχτοί σε οποιοδήποτε διάλογο έχει να κάνει προς το καλό του τόπου μας.”

Την ίδια ερώτηση έθεσε η ΕτΟ και στους υπόλοιπους επικεφαλής, αλλά και στον έτερο υποψήφιο του δεύτερου γύρου για το αν και ο ίδιος θα έχει παρόμοιες συζητήσεις. Οι απαντήσεις αναμένονται. Προεκλογικά, ο μόνος που είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο συνεργασίας και δεσμεύτηκε για “καθαρές διαδικασίες” ήταν ο επικεφαλής της “Προοπτικής-Πρωτοπορίας”, Πέτρος Κιάφας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παράταξή του θα συνεδριάσει άμεσα -πιθανώς αύριο- για να καθορίσει την στάση της.