Εσωκομματική ανισότητα

(ακόμα και στο "τηγάνισμα"...)

άλλοι ξενυχτάνε κι άλλοι κοιμούνται ήδη ήσυχοι – ΚΑΙ στην Πιερία

 

 

Την ώρα που εκατοντάδες στελέχη της ΝΔ σε όλη την χώρα περνούν τις μέρες τους με το τηλέφωνο αγκαλιά και τα νεύρα τους κουρέλια, κάποιοι συνάδελφοί τους είναι ήδη χαλαροί και άνετοι και γνωρίζουν χωρίς καμία αμφιβολία το μέλλον τους στον πολιτικό στίβο και την κεντρική πολιτική σκηνή ως υποψήφιοι.

Στην σημερινή έκδοση της εκπομπής της ΕΡΤ “Μπροστά στα Γεγονότα” εμφανίστηκε ο τέως αναπληρωτής εκπρόσωπος του κόμματος, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο οποίος με χαρακτηριστική άνεση δήλωσε υποψήφιος βουλευτής στο Νότιο Τομέα της Αθήνας. Ενώ τίποτα δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί επίσημα από την ΝΔ. Ενώ στην επαρχία ειδικά, τα στελέχη “τρώνε τα νύχια τους”…

Πάντως, η υποψηφιότητα Κυρανάκη -και πολλές άλλες- καταγράφεται και σε σημερινό ρεπορτάζ του insider.gr, γνωστό για τις ιδιαίτερες επιδόσεις του στο ρεπορτάζ της ΝΔ. Στο ίδιο ρεπορτάζ του insider.gr υπάρχουν και στοιχεία που δίνονται χωρίς αμφιβολίες για τους υποψήφιους της ΝΔ στην Πιερία:

Στην Πιερία ανοίγει το πεδίο, μιας και ο βουλευτής του νομού, Κώστας Κουκοδήμος εξελέγη δήμαρχος Κατερίνης. Υποψήφιος θα είναι ο πρώην δήμαρχος, Σάββας Χιονίδης, ο Θανάσης Λιακόπουλος, ο Θοδωρής Τόνας, η πρώην βουλευτής Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου, αλλά και η Έφη Μπάσδρα.”

Με δεδομένο το γεγονός ότι οι δύο υπεύθυνοι του κόμματος για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων των επερχόμενων εκλογών είναι -κατά γενική ομολογία των δημοσιογράφων του πολιτικού ρεπορτάζ της Αθήνας- “σφίγγες μουγκές και κουφές” και τις πληροφορίες ότι τελικά τα ονόματα των υποψηφίων της ΝΔ θα ανακοινωθούν επίσημα στο τέλος της βδομάδας, αποκτά ιδιαίτερη σημασία η πληροφορία για το … ποιος διαρρέει στοιχεία όπως αυτά για την Πιερία, σε φίλια Μέσα…

 

 

 

insider.gr
Σβήνουν-γράφουν τα ψηφοδέλτια στη ΝΔ – Τα ονόματα σε όλη τη χώρα (klik link)