Αγνοούνται 2,7εκ ευρώ της “Ολυμπιάδας”

νέα καταγγελία Κουκοδήμου για Χιονίδη

“… κανένα έργο ή παρέμβαση δεν έχει εκτελεστεί παρά το γεγονός ότι από το έτος 2011 μπήκαν στα ταμεία περίπου 2,4 εκατομμύρια ευρώ ενώ σήμερα το ταμείο έχει μόνο 6.000 ευρώ…”

 

Η δημοσιοποίηση στοιχείων που προκύπτουν από τον έλεγχο του επόμενου δημάρχου Κατερίνης Κ Κουκοδήμου, στα πεπραγμένα του ήδη απελθόντα δημάρχου και υποψήφιου βουλευτή Πιερίας της ΝΔ Σάββα Χιονίδη, συνεχίζεται. Σήμερα και την ώρα που οι υπηρεσίες του Δήμου απαντούσαν στην πρώτη καταγγελία Κουκοδήμου για άδεια δημοτικά ταμεία, μια νέα ανακοίνωση καταγγέλλει ατασθαλίες στο ταμείο του υπό δημιουργία οικισμού της “Ολυμπιάδας” Κορινού. Μάλιστα, σε δηλώσεις του ο Κ. Κουκοδήμος επεσήμανε ότι κάποιοι “έπαιρναν μισθό και τον πήγαιναν σπίτι τους, αλλά δεν έκαναν κανένα έργο” και όλα τα στοιχεία που προέκυψαν ήδη θα δοθούν στον εισαγγελέα.

 

 

ΕΚΚΙΝΗΣΗ-ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ

 

 

ΚΑΤΕΡΙΝΗ 1-7-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 Φαλίρισε  η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Κορινού

 

Τα πρώτα στοιχεία που ήρθαν σε γνώση της νέας διοίκησης του δήμου Κατερίνης καταδεικνύουν την κάκιστη οικονομική διαχείριση της δημοτικής επιχείρησης ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Κορινού.

Σύμφωνα με αυτά, ποσό ύψους 2,7 εκ. ευρώ περίπου διατέθηκαν χωρίς να μπορούν να διασταυρωθούν από τη δημοσιοποίηση αποφάσεων και παραστατικών στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Ποσό 240.000 ευρώ έχουν διασταυρωθεί από αναρτήσεις στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Το ταμειακό υπόλοιπο σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία είναι μηδενικό και κανένα έργο ή παρέμβαση δεν έχει εκτελεστεί παρά το γεγονός ότι από το έτος 2011 μπήκαν στα ταμεία περίπου 2,4 εκατομμύρια ευρώ ενώ σήμερα το ταμείο έχει μόνο 6.000 ευρώ

Ο νέος δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος ζήτησε αναλυτικά και επίσημα όλα τα στοιχεία από τη διαχείριση των τελευταίων ετών στην επιχείρηση και τόνισε πως τα ποσά που θα διαπιστωθεί ότι διατέθηκαν χωρίς να προηγηθεί η απαιτούμενη νόμιμη διαδικασία θα καταλογισθούν και θα γίνουν απαιτητά.