Επινίκια συγχαρητήρια

για τον νικητή των εκλογών και τους νέους βουλευτές

πάντα με τη σειρά που τα λαμβάνουμε

 

 

 

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
08-07-2019

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ

 

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια προς τους Ξενοφώντα Μπαραλιάκο, Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, Σάββα Χιονίδη, για την εκλογή τους στο ελληνικό κοινοβούλιο, καθώς και προς την Ελισάβετ Σκούφα, για την επανεκλογή της στο βουλευτικό αξίωμα.

Εύχομαι κάθε επιτυχία στην εκπλήρωση των υψηλών ευθυνών που αναλαμβάνουν και είμαι βέβαιος, μέσα από την εποικοδομητική θητεία τους, θα διεκδικήσουν το καλύτερο για τον τόπο μας.

Συγχαίρω επίσης όλους εκείνους τους υποψήφιους, που δεν εξελέγησαν, αλλά έδωσαν έναν έντιμο αγώνα. Ο τόπος μας έχει ανάγκη και τις δικές τους δυνάμεις, ανεξάρτητα από τους κομματικούς σχηματισμούς που εκπροσωπούν.

 

Αναστάσιος Παπαζήσης

 Δήμαρχος Κατερίνης

 

 

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ο Πρόεδρος Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας συγχαίρει τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την καθαρή νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 και την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας.

Ευχόμαστε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στην Πρωθυπουργία της Ελλάδας εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα εργαστείτε με γνώμονα να δώσετε διέξοδο στα σημαντικά προβλήματα της ελληνικής οικονομίας αλλά και του ελληνικού λαού, δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την επιστροφή στην κανονικότητα, να γυρίσει σελίδα η Ελλάδα και να βγει από τη κρίση, σχεδιάζοντας ένα καλύτερο μέλλον.

Η συμπόρευσή μας και στήριξή μας θεωρείτε δεδομένη για μια ουσιαστική, δημιουργική και παραγωγική συνεργασία προς όφελος της ανάπτυξης του επιχειρείν και της ευημερίας της Πιερίας.

Επίσης συγχαίρουμε τους εκλεγέντες Βουλευτές Πιερίας ευχόμενοι κάθε επιτυχία και καλή δύναμη στην εκπροσώπηση της Πιερίας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

 

 

 

 

Κατερίνη, 08/07/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Μια νέα ημέρα ξεκίνησε για την Ελλάδα μας. Η εκκωφαντική επιτυχία της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη  στις εθνικές εκλογές αποδεικνύει τη δίψα του λαού για αλλαγή, για  ανάπτυξη, για  δουλειές και ασφάλεια.

Η Νέα Δημοκρατία και ο νέος Πρωθυπουργός της χώρας αναλαμβάνουν το βάρος της ιστορικής ευθύνης να πάνε  την πατρίδα μας  μπροστά, να αλλάξουν  όλα όσα την κρατούν πίσω. Για να ξαναγίνει η Ελλάδα δυνατή, όπως μας αξίζει.

Στην Πιερία, η Νέα Δημοκρατία παραμένει η κυρίαρχη πολιτική δύναμη! Ευχαριστούμε τους χιλιάδες Πιεριείς που έδωσαν στην παράταξή μας ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά πανελλαδικά.  (47,45)

Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας (ΝΟ.Δ.Ε.) Πιερίας συγχαίρει τους εκλεγέντες Βουλευτές της παράταξής μας στην Πιερία κ. Φώντα Μπαραλιάκο, κα. Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου και κ. Σάββα Χιονίδη.  Τους ευχόμαστε καλή και παραγωγική  θητεία, προς όφελος της Πιερίας και της ευημερίας των ανθρώπων της.

Επίσης, συγχαίρουμε την  κα. Έφη Μπάσδρα, τον κ. Σπύρο Κουλκουδίνα και τον  κ. Θόδωρο Τόνα για τον αγώνα που έδωσαν για την παράταξή μας. Η συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο συνέβαλε τα μέγιστα στο τελικό αποτέλεσμα.

Η κοινωνία θέλει να πάμε μπροστά ενωμένοι!  Όλοι μαζί, χωρίς κανένας να μένει πίσω, μπορούμε να πετύχουμε πολλά για την Πιερία  μας!

 

Για τη ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας
Ο ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ

Ελευθέριος Κλώνος

 

 


Ελληνική Δημοκρατία
Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας
28ης Οκτωβρίου 40 – 601 00 Κατερίνη
τηλ. 2351 351 260, 261, 262 – fax. 2351 0 20036
email: press@pieria.pkm.gov.gr

Κατερίνη, 08.07.2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συγχαρητήριο Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη ΠΙΕΡΙΑΣ

 

Σοφία Μαυρίδου:
«Με πνεύμα αισιοδοξίας, ελπίδας, συνεργασίας αλλά και με ευχές για μια καλή κοινοβουλευτική θητεία εξουσιοδοτούμε τους νέους βουλευτές της Πιερίας, να μας εκπροσωπήσουν επάξια στη νέα Βουλή».

 

Στους εκλεγμένους Βουλευτές της Πιερίας, Ξενοφώντα (Φώντα) Μπαραλιάκο, Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, Σάββα Χιονίδη και Ελισάβετ (Μπέττυ) Σκούφα, μαζί με τα θερμά μας συγχαρητήρια για την εκλογή τους, ευχόμαστε καλή και παραγωγική κοινοβουλευτική και νομοθετική θητεία, συνέχιση της αγαστής συνεργασίας μας από την νέα τους θέση αλλά και την κοινή τους προσπάθεια για την προάσπιση των θεμάτων της Πιερίας.

Γιατί η δημόσια διοίκηση, η διακυβέρνηση της χώρας και η κοινωνία των πολιτών, είναι άρρηκτα δεμένα μεταξύ τους, για την πραγμάτωση του οράματος για μια Ελλάδα δυναμική, με ανταγωνιστική οικονομία, που θα βασίζεται στα πανανθρώπινα ιδεώδη και τις βασικές αξίες της ελληνικής σκέψης και δημιουργίας, ώστε να διαμορφωθεί μια νέα ευρωπαϊκή πορεία.

Σε όλους τους υπόλοιπους που έθεσαν τον εαυτό τους, στην κρίση και την εμπιστοσύνη της τοπικής κοινωνίας, τους συγχαίρουμε για τον αγώνα τους και ευχόμαστε να συνεχίσουν το «ευ αγωνίζεστε» για την Πιερία, από οποιοδήποτε μετερίζι ταχθούν να υπηρετήσουν.

 

 

 


ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ. ΝΤΑΝΤΑΜΗΣ
Επικεφαλής Δημοτικού Συνδυασμού
e-mail: ananeositora2019@gmail.com


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΝΤΑΜΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 7ΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ

 

Απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους νεοεκλεγέντες και επανεκλεγέντες Βουλευτές Πιερίας. Τους εύχομαι καλή και δημιουργική θητεία στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Εκφράζω την πεποίθηση ότι η συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση θα είναι αγαστή με μοναδικό γνώμονα την πρόοδο του τόπου μας. Όλοι μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε, να αλλάξουμε σελίδα και να αναδειχθούμε ως ένας τόπος με σημαντικό ρόλο στην εθνική ανάπτυξη.

 

Γιώργος Δ. Νταντάμης
Επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα»

 

 

 

ΕΚΚΙΝΗΣΗ-ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΗ 9 Ιουλίου 2019

 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου οι πολίτες της Πιερίας εξέλεξαν τους τέσσερις νέους εκπροσώπους τους στη Βουλή των Ελλήνων. Τον κ. Ξενοφώντα Μπαραλιάκο, την κ. ‘Αννα Μάνη-Παπαδημητρίου, τον κ. Σάββα Χιονίδη και την κ. Ελισάβετ Σκούφα.

Τους συγχαίρω για την εκλογή τους και  εύχομαι κάθε επιτυχία στο κοινοβουλευτικό τους έργο, επ’ ωφελεία των πολιτών  της Πιερίας και της χώρας.

Ευελπιστώντας σε καλή συνεργασία , εύχομαι καλή δύναμη.

 

 

Ευχές του ΔΣΚ στους νεοεκλεγέντες Βουλευτές Πιερίας

Η πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης, συγχαίρουν για την εκλογή τους, τους Βουλευτές του Νομού Πιερίας κ.κ. Ξενοφώντα Μπαραλιάκο, Άννα Μάνη, Σάββα Χιονίδη και Ελισάβετ Σκούφα.

Τους Ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη στο κοινοβουλευτικό τους έργο.

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συγχαρητήριο του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης Ανέστη Μυστρίδη

 

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους τέσσερις εκλεγέντες Βουλευτές του ν. Πιερίας κ.κ. Μπαραλιάκο Φώντα, Μάνη Παπαδημητρίου Άννα, Χιονίδη Σάββα και Σκούφα Μπέττυ.

Εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην άσκηση του κοινοβουλευτικού τους έργου.

 

O Διοικητής

Ανέστης Μυστρίδης

 

 

Συγχαρητήριο Μήνυμα Παναγιώτη Καζά προς τους εκλεγέντες Βουλευτές Πιερίας

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια, στους τέσσερις Βουλευτές που πέτυχαν την εκλογή τους ως αντιπρόσωποι της Πιερίας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, κ.κ. Φώντα Μπαραλιάκο, Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, Σάββα Χιονίδη, Μπέτυ Σκουφά.

Τους εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο τους και στην άσκηση των καθηκόντων τους, με μια δημιουργική και παραγωγική παρουσία στη Βουλή, με γνώμονα το συμφέρον της Ελλάδας και της Πιερίας.

 

Παναγιώτης Καζάς
Επικεφαλής «Βόρεια Πιερία της καρδιάς μας»

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Α.Α.Σ. Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του T.Σ. Παραρτήματος της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού του Ν.Πιερίας, Συγχαίρουμε θερμά τους τέσσερις εκλεγέντες Βουλευτές του Νομού Πιερίας κ.κ. Φώντας Μπαραλιάκος, Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, Σάββας Χιονίδης της Νέας Δημοκρατίας και Μπέττυ Σκούφα του ΣΥΡΙΖΑ. Συγχαίρουμε τον καθένα ξεχωριστά για τον αξιοπρεπή αγώνα που έδωσε, για τις θέσεις του, σε αυτή τη σύντομη προεκλογική περίοδο. Ευχόμαστε να έχουν τη δύναμη να ανταποκριθούν στις ανάγκες του αξιώματος, με το οποίο τους τίμησαν οι συμπολίτες μας. Η ευθύνη που βαραίνει τους νέους κοινοβουλευτικούς μας εκπροσώπους,σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία είναι μεγάλη και απαιτεί μαχητικότητα και αφοσίωση με μοναδικό κριτήριο το καλό του τόπου και της χώρας μας.Προσδοκούμε και επιδιώκουμε εποικοδομητική συνεργασία μαζί τους για την προώθηση των θεμάτων και την λύση προβλημάτων των μελών της Ε.Α.Α.Σ. και των συμπολιτών μας.

 

Για την Ε.Α.Α.Σ. Ν. Πιερίας

Επίλαρχος ε.α Αντώνιος Λαγογιάννης
Πρόεδρος ΤΣ/Ε.Α.Α.Σ. Πιερίας