Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ ΖΕΙ!!!

έστειλε σήμερα ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

για σχολική θεατρική παράσταση!!!!!!! (που μπορεί να είναι και το μέτρο αυτής εδώ της διοίκησης, αλλά και της διάδοχης….)

Η διοίκηση έχει καταρρεύσει, από τον Μάρτιο (τουλάχιστον).

Τελευταία αναλαμπή, η απίστευτη συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου του Απριλίου, σε εντελώς προεκλογικό χρόνο και τα απίστευτα που συζητήθηκαν και πέρασαν.

Έκτοτε και με την εκλογική συντριβή της διοικούσας παράταξης, όλα αφέθηκαν στον αυτόματο πιλότο.

Προχθές, ο αυτόματος (πιλότος) έστειλε μια καρότσα απ’ την παγκοσμίου φήμης και παγκοσμίως μοναδικής εμπνεύσεως drive in χαβούζα, λίγα μέτρα από τις αντλίες βενζινάδικου….

Κανείς δεν είπε το παραμικρό.

Ούτε και θα πει.

Τα σκουπίδια καθιερώθηκαν πλέον ως το βασικό χαρακτηριστικό του χώρου του Δήμου μας.
Από την σακκούλα με τα οικιακά σκουπίδια των δύο ημερών, τα καθημερινά των επιχειρήσεων, τα ογκώδη μη οικιακά, τα επικίνδυνα, τα οργανικά, τα κλαδέματα-μπουρλότα, όλα….

Λεφτά δεν υπάρχουν παρά για τον ιδιώτη στα σκουπίδια (που δεν αρκεί και μόνη λύση που ήδη προωθείται είναι η ανάληψη του συνολικού έργου της αποκομιδής) και για δωρεάν έργα πνοής, όπως το round about της Λεπτοκαρυάς.

Άφαντοι από παντού, μόνο στο Fb συνεχίζουν να ποστάρουν, αλλά κι εκεί ουδέτερα posts, χωρίς τα πρόσωπά τους που ως τώρα αναρτούσαν καθημερινά. Σημαντικά γεγονότα παρέρχονται και η διοίκησις αργεί. Απουσιάζει.

Και σε ότι αφορά άλλες σοβαρές υποχρεώσεις, επικαλείται φόρτο για να καθυστερήσει να ανταποκριθεί σε ερωτήματα που δεν έθεσε καμία ιδιωτική εταιρεία εσωτερικών ελέγχων… Θα τα απαντήσει -λέει- στις 31 Αυγούστου 2019!!!

Και βρήκε σήμερα να μας θυμίσει την ύπαρξή της.

Με δελτίο Τύπου.

Μην φανταστείτε τίποτα ιδιαίτερο.

Η ίδια φωτογραφία, δυο φορές στο ίδιο ηλεκτρονικό μήνυμα, χωρίς κανένα κείμενο και στις φωτογραφίες η αναγγελία του γεγονότος με τα κεφαλαία να τονίζονται…

Τυπικόν δείγμα βλάβης…

Συνεχιζόμενης και επιδεινούμενης.

Κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζούμε, μην αυταπατάσθε και προσέχετε παντού.

Και του χρόνου ….καλύτερα.-