Καλό ταξίδι, Κυριάκο

ένας ακόμη πρόωρος χαμός ενός βετεράνου “των κοινών μας”

 

 

 

Με ένα λιτό κείμενο στο λογαριασμό του στο Fb, η οικογένεια του Κυριάκου Αγαθαγγελίδη ανακοίνωσε πριν λίγο τον πρόωρο χαμό του βετεράνου αυτοδιοικητικού και δημοτικού συμβούλου Δίου-Ολύμπου που έχασε απόψε την μάχη με τον καρκίνο.

Ο Κυριάκος Αγαθαγγελίδης υπήρξε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ΔΔ Δίου με τον συνδυασμό του Πέτρου Κιάφα στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές και στο παρελθόν υπηρέτησε τον δήμο της Πιερίας από τις θέσεις του κοινοτικού συμβούλου, προέδρου κοινότητας, δημοτικού συμβούλου και αντιδημάρχου του Δήμου Δίου και του Δήμου Δίου-Ολύμπου. Αποχαιρετώντας τον μετριοπαθή και γελαστό αιρετό, δεκάδες είναι τα συλλυπητήρια μηνύματα δημοτών και μη.

Η κηδεία του θα γίνει στις 11πμ, 4.8.2019, στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Η οικογένειά του παρακαλεί, αντί στεφάνων, να ενισχυθεί ο Σύλλογος Παιδιών με Καρκίνο.

 

 

                                                                              κλικ στην εικόνα

 

 

Το μήνυμα του Πέτρου Κιάφα για τον θάνατο του Κυριάκου Αγαθαγγελίδη

Τα λόγια είναι φτωχά για να πω και να πούμε όλα αυτά που θέλουμε να πούμε, αποχαιρετώντας σε, φίλε Κυριάκο.
Φωτεινό παράδειγμα ήθους και προσφοράς για όλους μας.
Θερμά συλλυπητήριά στην οικογένεια και σε όσους σε αγάπησαν, σε γνώρισαν, σ’ όσους η αποψινή είδηση βύθισε στο πένθος.
Καλό ταξίδι, Κυριάκο.
Πέτρος Κιάφας
Επικεφαλής δημοτικής παράταξης “ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ”

 


 

Έφυγε από τη ζωή, έπειτα από άνιση μάχη με την επάρατο νόσο, ο Κυριάκος Αγαθαγγελίδης Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δίου – Ολύμπου.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου θα παραστεί στη νεκρώσιμη ακολουθία και θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του.
Καλό ταξίδι Κυριάκο.

Ο Πρόεδρος
Δημοτικού Συμβουλίου
Δίου – Ολύμπου