Χεστήκαμεν στην ανάπτυξις

and shit hit the fan

και δεν υπάρχει και δυνατότης απόκρυψις, αφού συνέβη κεντρικά-πιο κεντρικά δεν γίνεται….

Είναι πλέον εμφανές ότι εμπνευσμέναι ηγεσίαι έφερον εις τον τόπον μας την ανάπτυξις, αλλά μάλλον το παραέκαναν (Μαρικούλα μου) και -διαρκούσης ημέρας χρονιάρας- χεστήκαμεν στην ανάπτυξις και μάλιστα εις κεντρικής, την κεντρικοτέραν οδόν της πρωτευούσης μας…

Ένεκα το δύσοσμον και το αποκρουστικόν, άπανται αι επισκέπται, αλλά και οι ιθαγενείς, περαστικοί και περίοικοι, αποστρέφουν τους οφθαλμούς των και τας ρίνας των, διότι η ανάπτυξις παράγει αποτελέσματα απτά, ορατά και εκ του ύδατος παρασυρόμενα, αλλά δεν είναι εις άπαντες αντιληπτά ως τέτοια.

Άπαξ και “βγήκε βρώμα”, ετέθησαν εις λειτουργίαν τα νέα αυτοματοποιημένα συστήματα άμεσης επέμβασης και βοήθειας και εξοπλισμένα με αυτομάτους μηχανισμούς ελέγχου αποτελεσματικότητος, οπότε συνεργεία αποτελούμενα εκ εκτάκτων υδραυλικών και μονίμως υδρ-αυλικών, ειδοποιήθησαν μεν να σπεύσουν, αλλά μόνον τηλεφωνικώς συνεφώνησαν και τηλεφωνικώς εχέστηκαν ξανά και επέστρεψαν στην ηλιοθεραπείαν των και ταις αοιδούς, αφού τα μηνιάτικα τα εξασφάλισαν ως τέλους του 2019 και εμπειρία έχουν μόνον να κείνται γκλάρα εις Γραφεία Τύπου -την τύφλα τους και αγάπη μόνο-.

Θα απειλείτο δε και κάθοδος του απερχομένου, αλλά τελικώς απεφεύχθη, άπαξ ενημερώθη πλήρως και εκ του τήλε. Εκ του τήλε δε συνέβαλε και στην ανάπτυξις. Κοινώς…. (βλέπε τίτλο).

Αυτά.

Η λύσις του δράματος εις έτερον ρεπορτάζ.

Καλή Παναγιά.

Καλήν Απολογίαν και προσδοκώ ανάστασιν νεκρών.

Καλήν Ευκολίαν και εις άλλα με υγεία (πάνω απ’ όλα…).-