Κε πρόεδρε, κε δήμαρχε (λοιποί της νέας διοίκησης)

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΑΡΚΟΥΝΤΩΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

καλή θητεία και να ‘στε καλά

 

 

 

Κε πρόεδρε -του Δημοτικού μας Συμβουλίου-,

ΠΟΤΕ δεν ενημερώσατε τους όποιους ενδιαφερόμενους ότι η ενημέρωση για τα θέματα του σώματος -ίσως και του Δήμου- θα γίνετε εφεξής από το site του Δήμου και μόνο. Κι αυτό αποδείχτηκε ήδη -σήμερα- αρκούντως καταστροφικό για την ενημέρωση των δημοτών, αφού η ειδική συνεδρίαση για τον ισολογισμό του 2018 πέρασε ….”και δεν ακούμπησε”… Ας είναι. Όσοι κάνουν την δουλειά αυτή 30 χρόνια, ξέρουν να την κάνουν με τις δυσκολίες της περισσότερο, παρά με τις ευκολίες της. Ευχαριστώ -σε προσωπικό επίπεδο- γιατί ξεκαθαρίσατε, μια μόλις βδομάδα μετά τις εξαγγελίες σας πως θα πορευτείτε. Να είστε καλά.

 

 

Κε δήμαρχε,

στις 10.26′ της 9ης Σεπτεμβρίου 2019 έλαβα το δελτίο Τύπου σας/ανοικτή επιστολή για την κατάσταση του Δήμου κτλ κτλ. Νωρίτερα είχα λάβει τα ανάλογα για την αντιπυρική περίοδο που συνεχίζεται, τον Κριτσμά, αυτό για την λειτουργία της τοπικής κοινότητας Λιτοχώρου. Τίποτα για την σημερινή ειδική συνεδρίαση. Ούτε εσείς δηλώσατε ποτέ -δημόσια ή κατ’ ιδίαν- ότι η μόνη ενημέρωση θα γίνεται εφεξής ΜΟΝΟ από το site του Δήμου. Αντιθέτως, έλαβα πρόσκληση για την ορκωμοσία, για την πρώτη συνεδρίαση/δημαιρεσίες κτλ. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Και ΟΛΟΙ έχουμε το δικαίωμα των επιλογών μας. Όπως εύκολα μπορείτε να καταλάβετε, είναι εντελώς παράξενο να λείπει η ΕτΟ από μια συνεδρίαση, όπως η σημερινή. Και πολλοί θα αναζητήσουν τον λόγο ή τους λόγους της απουσίας της, οπότε η μόνη επιλογή της ΕτΟ -προκειμένου να μην δημιουργηθούν….ψίθυροι- είναι να δημοσιευτεί η αλήθεια, ακόμη κι αν αυτή είναι ότι η “Εφημερίς” σήμερα “πιάστηκε αδιάβαστη”, ανενημέρωτη, έκανε λάθος, δεν έκανε την δουλειά της. Δεν κλήθηκε στην συνεδρίαση και δεν κατάφερε να μάθει ότι γίνεται τέτοια συνεδρίαση.

Όπως καταλαβαίνετε, η περίοδος της αθωότητας τέλειωσε ήδη. Είτε με τις επιδόσεις κάποιου ανίκανου, είτε με την πρόθεση των αρχόντων… Να είστε καλά.

ΥΓ: για γεγονότα για τα οποία δεν ενημερώνομαι πλήρως ή επαρκώς, διατηρώ το δικαίωμα να με απασχολούν ανάλογα, ακόμη και καθόλου. Οπότε.. συνεννοηθήκαμε.-

 

 

 

ΥΓ2 για όσους ΔΕΝ κατάλαβαν: σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδρίασε σε ειδική συνεδρίαση με θέμα
“Έγκριση απολογισμού – ισολογισμού,  αποτελεσμάτων χρήσεως έτους 2018 Δήμου Δίου – Ολύμπου και ορισμός ελεγκτή για τη χρήση 2019. Εισηγητής Καπούτας Νικόλαος, ορκωτός ελεγκτής λογιστής, Αδαμοπούλου Γαρυφαλλιά, Δημοτική Υπάλληλος”.
Η πρόσκληση δεν στάλθηκε στον Τύπο.
Η δημοσίευση της πρόσκλησης έγινε μόνο στο site του Δήμου, ενώ ως τώρα καλούνταν και ο Τύπος, ο όποιος Τύπος ή “Τύπος”.