Στο “γιοφύρι’ της Σκοτίνας

η Σοφία Μαυρίδου

μετέβη

 

 

 

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
28ης Οκτωβρίου 40, Κατερίνη, Τ.Κ. 60132
e-mail: press@pieria.pkm.gov.gr
ιστοσελίδα: http://www.pkm.gov.gr
facebook: www.facebook.com/perifereiakienotitapierias

Κατερίνη,  13 Σεπτεμβρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας σε σωστικές παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στο πλαίσιο του έργου  «Επείγουσες εργασίες για αποκατάσταση  τμήματος διαδημοτικής οδού Σκοτίνας- Π. Σκοτίνας Δήμου Δίου-Ολύμπου»

Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας: «Οι εν λόγω σωστικές ενέργειες αφορούν έργα άμεσης προτεραιότητας, που ενισχύουν τις υποδομές, αναβαθμίζουν την περιοχή, προσφέροντας ασφάλεια και ποιότητα ζωής στους κατοίκους»

Σε σωστικές παρεμβάσεις, που υλοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας ,για την αποκατάσταση ζημιών , που προκλήθηκαν στην Πιερία από το κύμα κακοκαιρίας με το όνομα «Ευρυδίκη», που είχε ως αποτέλεσμα να κηρυχθεί η περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, μετέβη η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου με τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Παναγιώτη Μαυρίδη.

Οι εν λόγω σωστικές παρεμβάσεις, της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, που βρίσκονται σε εξέλιξη, υλοποιούνται στο πλαίσιο του έργου «Επείγουσες εργασίες για αποκατάσταση  τμήματος διαδημοτικής οδού Σκοτίνας- Π. Σκοτίνας Δήμου Δίου-Ολύμπου», προϋπολογισμού  μελέτης : 500.000,00 Ευρώ.

Οι παρεμβάσεις πραγματοποιούνται στη διαδημοτική οδό Σκοτίνας – Π. Σκοτίνας του Δήμου Δίου – Ολύμπου, όπου παρατηρήθηκαν φαινόμενα κατολίσθησης – βλαβών και αφορούν εργασίες άρσης  καταπτώσεων σε μήκος περίπου 2,50 χλμ. Παράλληλα, αναμένεται να υλοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης, όπως και να κατασκευασθεί  ιρλανδικό ρείθρο, συρματοκιβώτια, επενδεδυμένη τάφρος και σωληνωτός οχετός.

Στις καθημερινές παρεμβάσεις, που υλοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, μεταβαίνει η  Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας. Η κ. Σοφία Μαυρίδου,  διενεργεί επιτόπιες αυτοψίες και ενημερώνεται για την πορεία των εργασιών.

«Με συντονισμό και προγραμματισμό, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, συνεχίζει το έργο της, προκειμένου να  ολοκληρωθούν σύντομα παρεμβάσεις, που ενισχύουν τις υποδομές, αναβαθμίζουν την περιοχή, προσφέροντας ασφάλεια και ποιότητα ζωής στους κατοίκους»,επεσήμανε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας.

 


 

 

… και “ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ”

Κατερίνη,  16 Σεπτεμβρίου 2019

 

Ευχές για την ονομαστική της γιορτή θα δεχθεί η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας

Για την ονομαστική της εορτή, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, θα δεχθεί ευχές στο γραφείο της, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας (28ης Οκτωβρίου 40, 4ος  όροφος), την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019, από τις 10:30 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ..