Σκούφα στον Κουκοδήμο -και Νταντάμη-

για τα άπαντα της Κατερίνης (προβλήματα)

“…όπως και στο παρελθόν έτσι και τώρα, θα βοηθήσει και θα σταθεί αρωγός στην νέα Δημοτική αρχή σε όποιο θέμα της ζητηθεί και αφορά τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών όλου του Δήμου…”

 

 

 

 

 

 

 


ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ (ΜΠΕΤΤΥ) ΣΚΟΥΦΑ
Βουλεύτρια Πιερίας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Μέλος Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων
Μέλος Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων

 

Συνάντηση της βουλεύτριας ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα με το Δήμαρχο Κατερίνης κ Κουκοδήμο και τον Αναπληρωτή Δημάρχου και Αντιδήμαρχο Δόμησης κ. Νταντάμη

Συζήτηση και ενημέρωση για τα προβλήματα του δήμου

 

Με το νέο Δήμαρχο του Δήμου Κατερίνης κ. Κώστα Κουκοδήμο  και τον Αναπληρωτή Δημάρχου και Αντιδήμαρχο Δόμησης κ. Νταντάμη συναντήθηκε η βουλεύτρια Πιερίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ελισσσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα το απόγευμα της Δευτέρας 16/9. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, τέθηκαν επί τάπητος και συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν το Δήμο και για τα οποία είχε επιληφθεί και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Τα θέματα που συζητήθηκαν

Συγκεκριμένα η βουλεύτρια ζήτησε ενημέρωση ως προς την ολοκλήρωση της γεωτεχνικής μελέτης από το Δήμο ώστε να προχωρήσει η δημοπράτηση του νέου Μουσικού Σχολείου. Επιπλέον, συζήτησε τη δυνατότητα μεταστέγασης του ΕΕΕΚ (Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης) είτε σε νέο κτίριο είτε σε υπάρχον.

Στη συνέχεια συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα που αφορούν το βιολογικό σταθμό και τα τεράστια προβλήματα που δημιουργεί η κακή λειτουργία του, την προβλήτα στην Παραλία Κατερίνης, την καθαριότητα και το πρόβλημα με τη στάθμευση στην Παραλία Κατερίνης αλλά και σε άλλες δημοτικές ενότητες, τις ενέργειες που έχουν γίνει και θα γίνουν στην συνέχεια για την αντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου καθώς και τον προγραμματισμό της νέας δημοτικής αρχής για την ενεργειακή αναβάθμιση και τη σύνδεση με το φυσικό αέριο κτιρίων που ανήκουν στον Δήμο. Η κα Σκούφα ζήτησε ακόμη ενημέρωση σχετικά με το σχεδιασμό της νέας Δημοτικής αρχής για την Ολυμπιάδα στον Κορινό.

Τα οικονομικά προβλήματα

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος, υπάρχει πλήρης γνώση όλων των θεμάτων του Δήμου και σχεδιάζεται με ακρίβεια ο τρόπος επίλυσής τους, προχωρώντας σε λύσεις ουσίας και όχι βιτρίνας. Ακόμη ενημέρωσε την βουλεύτρια για τα πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα που έχει ο Δήμος και δήλωσε τη βούληση της νέας δημοτικής αρχής να αντιμετωπιστούν καταλλήλως.

Η κα Σκούφα

Τέλος η κ. Σκούφα δήλωσε ότι όπως και στο παρελθόν έτσι και τώρα, θα βοηθήσει και θα σταθεί αρωγός στην νέα Δημοτική αρχή σε όποιο θέμα της ζητηθεί και αφορά τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών όλου του Δήμου.