Και επισήμως πρόεδρος

ο Νίκος Λαμπονίκος

του νέου ΔΣ της ΔΕΑΔΟ – αναπληρωτής πρόεδρος ο Φόλιος – προσωπικό και περιουσία το “χαρτοφυλάκιο” Κουριάτη

Μετά την ανάδειξή του από το Δημοτικό Συμβούλιο, στην τελευταία συνεδρίασή του, το νέο ΔΣ της ΔΕΑΔΟ συνεδρίασε σήμερα για να συγκροτηθεί σε σώμα, με εσωτερική εκλογή για την ανάθεση καθηκόντων.

Όπως ήταν σχεδόν γνωστό ήδη, πρόεδρος του ΔΣ είναι πλέον ο Νίκος Λαμπονίκος και αντιπρόεδρος ο Νίκος Λαπάτσης (εργολάβος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον σημερινό δήμαρχο που δεν κατάφερε να εκλεγεί). Αναπληρωτής πρόεδρος αναδείχτηκε ο Διονύσης Φόλιος, ενώ ο Κώστας Κουριάτης είναι εντεταλμένος σύμβουλος με ειδικά καθήκοντα όσα αφορούν τους υπαλλήλους και την περιουσία της δημοτικής επιχείρησης.

Το νέο ΔΣ της πολύπαθης δημοτικής επιχείρηση που πορεύεται προς το τέλος της τρίτης χρονιάς με παθητικό ισολογισμό (και κινδυνεύει με πτώχευση/διάλυση) ενημερώνεται ήδη από τον διευθυντή και πρόκειται να συνεδριάσει σύντομα πάλι. Πέρα από τα ήδη γνωστά και μεγάλα προβλήματα, η νέα διοίκηση πρέπει να χειριστεί και το θέμα των οκτώ υπαλλήλων των οποίων οι συμβάσεις έχουν τεθεί υπό αμφισβήτηση, από αρμόδια ελεγκτική αρχή.

Δείτε τι δήλωσε στην ΕτΟ ο νέος πρόεδρος του ΔΣ της ΔΕΑΔΟ