ΔΕΥΑΚgate στην Κατερίνη;;;

βρέθηκε "κοριός" στο γραφείο Μπουσνάκη

κλήθηκε η Ασφάλεια να ελέγξει το δημαρχείο – δεν είναι ο πρώτος “κοριός” στα κοινά της Κατερίνης;;;

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Η χθεσινή μέρα ξεκίνησε με τον νέο δήμαρχο Κατερίνης να υποδέχεται στο δημαρχείο την τοπική ΝΟΔΕ ΝΔ και ολοκληρώθηκε με τον Κ. Κουκοδήμο να καλεί σε βοήθεια Αστυνομία και Εισαγγελέα, αφού ανακαλύφθηκε “κοριός” στο γραφείο του πρόεδρου της ΔΕΥΑΚ!!!

Τα μέλη της ΝΟΔΕ και ο πρόεδρός της Μπάμπης Μπρουσκέλης πρόσφεραν στο νέο δήμαρχο την βοήθειά τους στην επίλυση κοινωνικών θεμάτων και τοπικών προβλημάτων, αλλά -μερικές ώρες αργότερα- χρειάστηκε να βοηθήσει η Αστυνομία και να επιληφθεί του πρωτοφανούς κρούσματος παρακολούθησης με ειδικό μηχανισμό του γραφείου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης. Ο έλεγχος της Ασφάλειας που ακολούθησε, ζητήθηκε να επεκταθεί σε όλο το κτίριο, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι ήταν “κοριός” και όχι “κοριοί”. Πιθανώς, τον “κοριό” ανακάλυψε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Στέργιος Μπουσνάκης.

Η φήμη διαπέρασε την Κατερίνη σαν ηλεκτρικό ρεύμα και προκάλεσε ακόμη πιο έντονες συζητήσεις όταν επιβεβαιώθηκε και μάλιστα με δελτίο Τύπου του Δήμου. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι η πρώτη υπόθεση “κοριού” στην Κατερίνη που σχετίζεται με τα κοινά και ένας ακόμη είχε εντοπιστεί προεκλογικά σε γραφείο υποψηφίου για τον Δήμο.

Το δελτίο Τύπου για την επίσκεψη της ΝΟΔΕ

 

Συνάντηση ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Πιερίας  με τον Δήμαρχο Κατερίνης  Κώστα Κουκοδήμο

Με τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο συναντήθηκαν, το πρωί της Πέμπτης 03 Οκτωβρίου, μέλη της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας. Η συνάντηση έγινε στο  πλαίσιο της προσέγγιση της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας σε κοινωνικά θέματα και τοπικών προβλημάτων.  Το κλιμάκιο της ΝΟ.Δ.Ε., το οποίο αποτελούνταν από τον Πρόεδρο Μπάμπη Μπρουσκέλη, τον Α’ Αντιπρόεδρο Θάνο Μπαρμπαγεωργόπουλο, τον ταμία Αντώνη Ζιώγα και το μέλος του τομέα Οικονομίας και Επιχειρηματικότητας Γιάννη Παπαδόπουλο, ζήτησαν ενημέρωση από τον δήμαρχο Κατερίνης και διατυπώθηκε η βούληση της ΝΟΔΕ να συνδράμει όπου μπορεί στην επίλυση τους.

 

 

Το δελτίο Τύπου του Δήμου Κατερίνης για τον εντοπισμό συσκευής παρακολούθησης

 

Σύστημα παρακολούθησης και καταγραφής

συνομιλιών εντοπίστηκε στη ΔΕΥΑ Κατερίνης

 

  • Αυτή την ώρα η έρευνα της Σήμανσης της Ασφάλειας Κατερίνης στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ
  • Ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος ζήτησε από την Ασφάλεια και την Εισαγγελία να ελεγχθούν το Δημαρχείο και όλες οι δημοτικές υπηρεσίες

Σύστημα παρακολούθησης και καταγραφής συνομιλιών εντοπίστηκε σήμερα Πέμπτη 3 Οκτωβρίου στο γραφείο του Προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Κατερίνης.

Άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας και στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ βρίσκονται αυτή την ώρα  αστυνομικοί της Ασφάλειας Κατερίνης προκειμένου να ερευνήσουν το χώρο.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κατερίνης Στέργιος Μπουσνάκης ενημέρωσε το Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο ο οποίος και ζήτησε άμεσα την συνδρομή της Εισαγγελίας Κατερίνης με αίτημα τον έλεγχο του Δημαρχείου και όλων των υπηρεσιών του Δήμου.