Από την Γερμανία με αγάπη

στην Ελλάδα και το ΓΝΚατερίνης

“…O ιατρικός εξοπλισμός που προσφέρθηκε στο Καρδιολογικό τμήμα, αποτελείτο από ένα φορητό καρδιολογικό υπέρηχο και ένα τρικάναλο καρδιογράφο, καθώς και τρεις αντλίες έγχυσης υγρών στη ΜΕΘ…”

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σημαντική ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό

 

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Ανέστης Μυστρίδης με αφορμή τη προσφορά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού από το Σύλλογο FORDER UND FREUNDESKREIS ELLINIKO e.V., δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος και ευγνώμων, για τη σημαντική βοήθεια που προσφέρεται από εθελοντικές ομάδες, φορείς και συλλόγους αλλά και πολίτες στο έργο του Νοσοκομείου, και μάλιστα στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που ζούμε.

«Οφείλω να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες στο Σύλλογο FORDER UND FREUNDESKREIS ELLINIKO e.V. και ιδιαίτερα στους εκπροσώπους του, την κ. Καλλιόπη Brantstaeter η οποία μας παρέδωσε η ίδια προσωπικά τον ιατρικό εξοπλισμό  Ο εν λόγω Σύλλογος δραστηριοποιείται στην περιοχή της Γερμανίας με σκοπό την αλληλεγγύη και την προσφορά στον συνάνθρωπο και τα τελευταία χρόνια έχει ενισχύσει ιδιαίτερα το νοσοκομείο μας» τόνισε ο Διοικητής κ. Μυστρίδης.

O ιατρικός εξοπλισμός που προσφέρθηκε στο Καρδιολογικό τμήμα, αποτελείτο από ένα φορητό καρδιολογικό υπέρηχο και ένα τρικάναλο καρδιογράφο, καθώς και τρεις αντλίες έγχυσης υγρών στη ΜΕΘ.

Ο Διοικητής

Ανέστης Μυστρίδης