Συνελήφθησαν ήδη;

τους γνωρίζει ο πρώην δήμαρχος

ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΜΕ ΣΧΟΛΙΟ-POST του ρεπορτάζ της ΕτΟ, κάτι που δεν έκανε ποτέ ως τώρα!!!!!!!!!!

 

 

 

 

Θέμα ωρών είναι πια η σύλληψη των δραστών της κλοπής τεσσάρων οχημάτων του Δήμου που κατήγγειλε η προηγούμενη -υπό τον Κωνσταντίνο Δημόπουλο- διοίκηση του Δήμου, με μήνυση κατά αγνώστων, λίγες μέρες μετά τον δεύτερο γύρο των τελευταίων Δημοτικών εκλογών, τον περασμένο Ιούνιο.

Με δήλωσή του-σχόλιο στο αγαπημένο του Facebook, ο πρώην δήμαρχος και σημερινός επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ξεκαθάρισε ότι γνωρίζει πια τους κλέφτες, πράττοντας χθες κάτι που δεν έπραξε τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια και τρεις μήνες: postάροντας στο προφίλ του δημοσίευμα της ΕτΟ*. Με ένα λακωνικό σχόλιο, ο αιρετός και δικηγόρος επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που αποκλειστικά δημοσίευσε η ΕτΟ και ξεκαθάρισε ότι γνωρίζει τους κλέφτες. Αυτό δεν μπορεί παρά να σημαίνει ότι επίκειται η σύλληψή τους, αν δεν έχει ήδη πραγματοποιηθεί, αλλά -για άγνωστους λόγους- κρατιέται εκτός δημοσιότητας.

Σχολιάζοντας το δημοσίευμα της ΕτΟ, με το λακωνικό “Και όχι μόνο, έμαθα και ποιοι τα έκλεψαν….”, ο πρώην δήμαρχος, -ουσιαστικά- προαναγγέλλει -την ώρα της δημοσίευσης, δύο μέρες πριν- ότι θα προσέλθει στις αρμόδιες αρχές, το συντομότερο δυνατόν, αφού πέρα από δήμαρχος το επίμαχο διάστημα της κλοπής, πριν, κατά το διάστημα της δημαρχίας του και μετά, παραμένει νομικός και δικηγόρος.

* Πράγματι, στα τέσσερα χρόνια και τρεις μήνες ζωής της «Εφημερίδας του Ολύμπου», είναι η πρώτη φορά που ο πρώην δήμαρχος postάρει δημοσίευμά της. Δεν το έπραξε ούτε όταν η ΕτΟ δημοσίευσε …συνέντευξή του!!! Το …φαινόμενο γίνεται ακόμη πιο σπάνιο, αν συνεκτιμηθεί το γεγονός ότι συνόδεψε το postάρισμα με ένα τόσο σοβαρό και σημαντικό σχόλιο.