Live η συνεδρίαση

του Δημοτικού Συμβουλίου

τώρα πια έχουμε και live streaming – μετά 5 χρονια Δημόπουλου που όλο άλματα κάναμε και ούτε wifi δεν είχαμε (μάρτυς μου ο Γιαννουλόπουλος)

 

 

Η “έλευση” της ζωντανής αναμετάδοσης της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου μέσω Ίντερνετ (live streaming), έφερε κι άλλες αλλαγές στο χώρο που φιλοξενεί το σώμα, δίπλα από το Ναυτικό Μουσείο Λιτοχώρου.

Έτσι, για τις …σκηνοθετικές ανάγκες της ζωντανής αναμετάδοσης, άλλαξε η χωροθέτηση, προκειμένου όλα να λειτουργούν καλύτερα. Δημιουργήθηκε διακριτός χώρος για τους αιρετούς των τοπικών κοινοτήτων, τον Τύπο και τους θεατές (μικρός, αλλά ικανός). Με την φροντίδα του προέδρου του σώματος, στην επόμενη συνεδρίαση θα υπάρχει και σύνδεση με τον έξω κόσμο και το Ίντερνετ, οπότε θα υπάρξουν και οι συνθήκες για ακόμη καλύτερη ζωντανή κάλυψη της συνεδρίασης. Μοναδικό μειονέκτημα της μονοκάμερης κάλυψης: οι θέσεις πέντε περίπου δημοτικών συμβούλων είναι εκτός της περιοχής που καλύπτει η μετάδοση και θα αρκεστούν μόνο στην αναμετάδοση της φωνής τους. Εκ των “κρυφών” αυτών, η μόνο που συμφωνεί να διατηρηθεί αυτή η δυσμενής διάκριση είναι η Κατερίνα Κουρίτα (γνωστή …καμεροφοβική).

Καλή τηλεθέαση.