ΔΕΝ έρχεται ο Μάκης

για την χοροεσπερίδα της ΝΟΔΕ

άγνωστο γιατί – δείτε την ανακοίνωση

Η τοπική παράδοση που θέλει την ετήσια χοροεσπερίδα της ΝΟΔΕ Πιερίας να αναβάλλεται και να πραγματοποιείται σε μετέπειτα χρόνο τιμήθηκε και φέτος. Όπως δημοσίευσε στο Fb ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Μπάμπης Μπρουσκέλης, και ενημέρωσε με δελτίο Τύπου η νομαρχιακή οργάνωση της ΝΔ, η χοροεσπερίδα με προσκεκλημένο ομιλητή τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη, “αναβάλλεται για άλλη ημερομηνία”.

Στην ανακοίνωση η αναβολή δεν αποδίδεται σε κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα, παράλειψη που έδωσε ήδη τροφή σε δημοσιεύματα που αποδίδουν την αναβολή στην … ποδοσφαιρικά φορτισμένη συγκυρία, αν και πιθανότερο είναι να οφείλεται στην φετινή Agrotica και τις ήδη προγραμματισμένες κινητοποιήσεις των αγροτών της περιοχής, αλλά και της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας.

 

 

Η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ

 

 

Κατερίνη, 31.01.2020 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΟ.Δ.Ε. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

 

Από τη Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟ.Δ.Ε.) Πιερίας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ανακοινώνεται ότι  η εκδήλωση που προγραμματίστηκε για την 1η  Φεβρουαρίου 2020, με κεντρικό ομιλητή του Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Μάκη Βορίδη, αναβάλλεται για άλλη ημερομηνία.

Οι προσκλήσεις ισχύουν για τη νέα εκδήλωση. Ωστόσο, όποιος επιθυμεί μπορεί να επιστρέψει την πρόσκληση του, στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. (Κανάρη 2 & πλ. Ελευθερίας, Κατερίνη), και να λάβει το αντίτιμο.

ΓΙΑ ΤΗ ΝΟ.Δ.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΠ. ΜΠΡΟΥΣΚΕΛΗΣ                                                     Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                                                                                                          ΝΙΚΟΛΑΟΣ Β. ΝΤΟΥΛΑΣ