“Η πολιτική είναι συνάρτηση

προθέσεων και αποτελέσματος"

-σχεδόν- 50 λεπτά για το πρώτο εξάμηνό του- τι θα παρουσιάσει για την ΔΕΑΔΟ- υπήρξε κάτι σχετικά με τους πρόσφυγες ως τώρα; ποιο θα είναι το πρώτο του ΣΔΙΤ; και πολλά άλλα απ’ τα λίγα που προλάβαμε σε 50 λεπτά για το 1/8 της θητείας του

Στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα παρουσιάσει την οικονομική κατάσταση της ΔΕΑΔΟ, στο χρόνο της παραλαβής της από την διοίκησή του. Παρουσίαση ζωτικά κρίσιμη και σημαντική, τώρα που επιβεβαιώθηκε ότι -πράγματι- εν μέσω της προεκλογικής περιόδου του 2019, ολοκληρώθηκαν και παραδόθηκαν στην τότε διοίκηση δύο πορίσματα για τον Δήμο και την δημοτική επιχείρηση. Επίσης, πρόσφατα το ΑΣΕΠ γνωμοδότησε και για τις προσλήψεις των 11 της ΔΕΑΔΟ, κατόπιν ερωτήματος του προηγουμένου δημάρχου-προέδρου ΔΣ-μονοπρόσωπης γενικής συνέλευσης.

Στην ίδια συνεδρίαση θα παρουσιάσει και το πρώτο ΣΔΙΤ της δημαρχίας Γερολιόλιου.

Και για τέτοια (ΣΔΙΤ) έχει πολλά σχέδια για το μέλλον.
Κυρίως για την ανάπτυξη του τόπου μας, αυτή που 30+ χρόνια ακούμε και δεν βλέπουμε.

Όπως και η κυβέρνηση και όλοι οι αιρετοί και μη παράγοντες της ΝΔ στο νομό μας, πιστεύει ότι χρειάζονται αλλαγές στο νομικό καθεστώς για τις ζώνες και την προστασία του περιβάλλοντος.

Επιλέγει να ‘ναι ο δάσκαλος της τάξης -ως εκπαιδευτικός- και δεν θα παίξει τον ρόλο απουσιολόγου που θα ασχοληθεί με τις όντως πολλές απουσίες Δημόπουλου. Ελπίζει σε λύση πολιτική για το θέμα αυτό, όπως και για όσα είναι ήδη στην δικαιοδοσία αρμοδιοτέρων, όπως τα χαμένα μας απορριμματοφόρα.

Στους άλλους αρμόδιους -για το προσφυγικό/μεταναστευτικό- φρόντισε να υπενθυμίσει ότι η Πιερία συμφώνησε ομόφωνα να μην φιλοξενήσουμε πρόσφυγες και -γενικά- χειρίζεται το θέμα προσεχτικότερα κι απ’ όλα τα υπόλοιπα, αφού στην Κατερίνη “σέρνεται” και αντιπαράθεση Κουκοδήμου-δημοσιογράφων. Ή “δημοσιογράφων”…

Το ρεκόρ των 17.000 φωτοαντιγράφων σε δυο βδομάδες θα παραμείνει -πιθανώς- αγνώστου πατρός και αγνώστου ανάγκης.

Ονειρεύεται μια παρολύμπια περιοχή γεμάτη από επισκέπτες που θα χαίρονται δράσεις και δραστηριότητες συμβατές με την Φύση και το περιβάλλον της περιοχής και στην πραγμάτωση του στόχου αυτού είναι έτοιμος να εμπλέξει και Περιφέρεια και κυβέρνηση.

Κι άλλα πολλά ενδιαφέροντα εξέφρασε ο δήμαρχός μας στην πρώτη του συνέντευξη κι αξίζει να δείτε αυτά τα σχεδόν 50 λεπτά βίντεο.

Συνέντευξη στην οποία προσήλθε προετοιμασμένος με σημειώσεις και στην οποία ακολούθησε την δική του “χορογραφία”, στο μεγαλύτερο μέρος της. Θα σκεφτεί αν η πρόταση της ΕτΟ για μια δεκάλεπτη συνέντευξη για κάθε μήνα δημαρχίας αξίζει την υλοποίηση. Ίσως και να θεωρήσει ως μέγιστη αδικία το 20λεπτο ανά μήνα που θα δώσει στο μέλλον η ΕτΟ στους επικεφαλής της αντιπολίτευσης. Ως μαθηματικός, ξέρει σίγουρα από συναρτήσεις κι εξισώσεις κι ότι η συνάρτηση προθέσεων και τελικού αποτελέσματος καθορίζει την Πολιτική.
Η διαφορά της Πολιτικής από την Δημοσιογραφία είναι ότι, η δεύτερη, κρίνεται μόνο από το αποτέλεσμα.