Αποτελέσματα προκήρυξης

του ΤΟΕΒ Ενιπέα Λιτοχώρου

για την πρόσληψη δύο υπαλλήλων

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία πρόσληψης προσωπικού στον ΤΟΕΒ Ενιπέα Λιτοχώρου

 

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσληψης προσωπικού στον ΤΟΕΒ Ενιπέα Λιτοχώρου, το ΔΣ του Οργανισμού θέλει να ευχαριστήσει δημόσια όλους τους συνδημότες μας, οι οποίοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την κάλυψη μιας από τις δύο προκηρυχθείσες  θέσεις, γραμματέα και υδρονομέα, όλοι με αξιόλογα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα.

Το ΔΣ του Οργανισμού συνεδρίασε στις 30/3 για να εξετάσει τις αιτήσεις και να επιλέξει τους καταλληλότερους. Η τελική επιλογή έγινε με απόλυτα αξιοκρατικά κριτήρια και με γνώμονα πάντα την εύρυθμη λειτουργία και τις ανάγκες του Οργανισμού. Αφού εξετάστηκαν με προσοχή όλες οι αιτήσεις και τα βιογραφικά των υποψηφίων, η Διοίκηση του ΤΟΕΒ κατά πλειοψηφία αποφάσισε και κατέληξε στα εξής :

Α) στη θέση του γραμματέα προσλαμβάνεται η κ. Φανή Νικ. Κουϊμτζή, μόνιμη κάτοικος Λιτοχώρου, η οποία κατέχει πτυχίο Πανεπιστημίου Διοικητικής-Οικονομικής Κατεύθυνσης καθώς και πτυχίο στη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών.

Β) στη θέση του υδρονομέα προσλαμβάνεται ο κ. Βασίλειος Αν. Παπαγεωργίου, μόνιμος κάτοικος Λιτοχώρου, ο οποίος πέραν του πτυχίου του υδραυλικού έχει εργαστεί τα προηγούμενα χρόνια ως έκτακτος εποχικός υπάλληλος στον ΤΟΕΒ Ενιπέα Λιτοχώρου, αποκτώντας πολύτιμη τεχνογνωσία και γνώση λειτουργίας του Οργανισμού.

Ο ΤΟΕΒ συγχαίρει τους δύο νέους του συνεργάτες και τους εύχεται καλή δύναμη στο έργο που αναλαμβάνουν.

Αμφότεροι οι νέοι συνεργάτες του Οργανισμού ανέλαβαν επίσημα τα καθήκοντά τους από την 1η Απριλίου 2020.

Από το ΔΣ του ΤΟΕΒ Ενιπέα Λιτοχώρου

 

Λιτόχωρο, 1 Απριλίου 2020