Είχαμ’ ένα,

γίν(η)καν ντυο

τα δελτία Τύπου του Δήμου για τις δωρεές, σε μια μέρα

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΠΙΤΙΜΟ ΔΗΜΟΤΗ κ. ΔΙΟΝΥΣΗ ΠΑΣΧΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΛΙΚΟΥ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19 ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 

Οι δικηγόροι κ. Ιωάννα Παπαδιαμαντή και κ. Θοδωρής Καρράς, ως εκπρόσωποι του κ. Διονύση Πασχάλη, Προέδρου του Ομώνυμου Κοινωφελούς Ιδρύματος, παρέδωσαν στον Δήμο Δίου-Ολύμπου υγειονομικό υλικό  για την αντιμετώπιση του COVID-19.

Συγκεκριμένα το υλικό περιλαμβάνει γάντια νιτριλίου και latex, αντισηπτικά χεριών και επιφανειών, μάσκες ατομικής προστασίας σε πλήρως επαρκείς ποσότητες.

Επίσης υπάρχει ειδική μέριμνα υλικού ατομικής προστασίας για το τεχνικό προσωπικό του Δήμου Δίου-Ολύμπου με ειδικά υψηλής ποιότητας GRIPPAZ αμφιδέξια γάντια νιτριλίου για απαράμιλλη αντοχή και κράτημα, αντισηπτικά χεριών και επιφανειών, μάσκες, αλλά και ολόσωμες στολές με κουκούλα και λάστιχα στα χέρια και πόδια και φερμουάρ, που προστατεύει από διάφορούς χημικούς αλλά και βιολογικούς κινδύνους type 4/5 με ευρωπαϊκή προδιαγραφή EN14126.

Από τη θέση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Πρόεδρο του Κοινωφελούς Ιδρύματος κ. Διονύση Πασχάλη για την ανιδιοτελή προσφορά του και την ιδιαίτερη φροντίδα του προς το τεχνικό προσωπικό καθαριότητας του Δήμου μας, που αυτές τις μέρες είναι σε συνεχή εγρήγορση για την αντιμετώπιση του COVID-19.

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

 ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΡΙΑΤΗΣ