Ο Νόμος δυτικά του Ρίο Πέκος

και νότια του Ρίο Ζλιάνα

“ξεφεύγουμε” όλο και περισσότερο, ΔΥΣΤΥΧΩΣ με την συμβολή και των αιρετών

 

 

 

Υπάρχει εθελοντική πολιτοφυλακή στον Πλαταμώνα;

Έχει αντικαταστήσει τις αρμόδιες υπηρεσίες κάποια ομάδα εντοπισμού των παρανομούντων και εκφοβισμού τους;

Έχει ο κατηγορούμενος ή ο ύποπτος για παράνομη ενέργεια -την όποια παράνομη ενέργεια- δικαιώματα ή επιτρέπεται να τον βρίζουν και να τον προπηλακίζουν και ποιοι;

Πριν λίγες μέρες, μια ντουζιέρα ήταν η αφορμή για να απειλούνται οι του Δήμου συλλήβδην.

Αμέσως μετά, οι ίδιοι άνθρωποι του Δήμου ήταν καλοί και καμωμένοι και φωτογραφίες αποτύπωναν τον απειλούντα να ολοκληρώνει έργα μαζί με τους ανθρώπους του Δήμου.

Ο Πλαταμώνας είναι πολύ μικρός και η προσήλωση -η σταθερή ή η ευκαιριακή και η κατ’ επιλογήν- του καθένα στο νόμο είναι γνωστή και δεδομένη.

Κε πρόεδρε -της τοπικής κοινότητας-, εσείς είστε ο αιρετός.

Κανείς άλλος με την όποια ομοιότητα στο επίθετο.

Κες και κοι του Δήμου, τι συνυπογράφετε και ενισχύετε και μάλιστα απ’ το Fb;;;

Τα “κομπλεξικό, αμόρφωτο, αποβρασμα με εξοχικό στον Πλαταμώνα”;;;

Γιατί; Για ποιο λόγο; Και σερίφη να τοποθετήσατε στον Πλαταμώνα… έχει το δικαίωμα, μετά την όποια σύλληψη και την όποια παρανομία, να βρίζει και να προσβάλλει τον ένοχο ή τον πιθανό ένοχο;

Όλα τα παραπάνω είναι η κορυφή του παγόβουνου και το γνωρίζετε καλά.
Δεν θα αποφύγετε τίποτα, ούτε κάποιο κέρδος θα έχετε σε οποιοδήποτε επίπεδο, επιβραβεύοντας αυτόν που σήμερα τραμπουκίζει τον τάδε, αύριο τον δείνα και προχθές ή μεθαύριο κι εσάς τους ίδιους.

Δήμαρχε, είναι θέση σου να αποφεύγονται οι τριβές και οι αντιπαραθέσεις, οι θεμιτές και επιτρεπτές, μην πω κι οι επιβαλλόμενες γιατί -όπως λες- δεν παράγουν τίποτα θετικό. Τούτο δω το φαινόμενο θα αφεθεί ανεξέλεγκτο; Δεν σου είναι άγνωστο το Fb.