Μεγαλεία στα σύνορα…

ο νέος διοικητής ΚΥΤ Φυλακίου Έβρου

στην ΕΡΤ

 

 

 

 

Το -αναμενόμενα- αποκλειστικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ για την συγκινητική και σημαντική ιστορία δύο ανήλικων προσφύγων που βρέθηκαν ασυνόδευτοι στην Ελλάδα και επανενώθηκαν με τους γονείς τους που παρέμεναν στην Τουρκία -με την βοήθεια του Ερυθρού Σταυρού-, ήταν η αφορμή για να εμφανιστεί ο Κ. Δημητριάδης στην δημόσια τηλεόραση, πιθανώς για πρώτη φορά.

Και μπορεί να ‘ταν η πρώτη του, αλλά κατάφερε μια χαρά να κάνει την προκάτ λακωνική δήλωση on camera, για το θέμα της επανένωσης, ως ο νέος διοικητής του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης του Φυλακίου Έβρου, καθήκον που ανέλαβε πρόσφατα, με απόφαση του αρμόδιου υπουργού, Νότη Μηταράκη. Έτσι, ο Κ. Δημητριάδης κατέχει δημόσιο αξίωμα/καθήκον στα σύνορα και ταυτόχρονα είναι του Δήμου μας εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής δημοτικής παράταξης και προμηθευτής δημοτικής επιχείρησης του Δήμου μας.
Κι αφού δεν υπάρχει ασυμβίβαστο και το καθήκον στον Έβρο είναι πιθανώς απαιτητικότερο απ΄ του δημοτικού συμβούλου… όσο διαρκεί η πανδημία και η συνεδρίαση δια περιφοράς του Δημοτικού Συμβουλίου θα εκπληρώνει τα ελάχιστα -τοπικά- καθήκοντά του. Όταν επανέλθουμε στις κανονικές συνεδριάσεις, απλώς…θα λείπει και κανείς δεν θα λέει τίποτα, αφού δεν είναι δουλειά της διοίκησης να εντοπίσει το πρόβλημα και να το λύσει. Όπως στην περίπτωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης που επίσης υπηρετεί υψηλό καθήκον στην μεθόριο της Μάνδρας – Ειδυλλίας (Αττικής).