Νέος, μεγάλος διαγωνισμός

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥΣ

πλούσια+χρήσιμα δώρα

 

 

 

 

Ένας νέος, μεγάλος, κλιμακωτός διαγωνισμός της ΕτΟ έρχεται σήμερα να συναρπάσει -και πάλι- τους αναγνώστες της, αν και αφορά ΜΟΝΟ τους κτηνιάτρους. Δηλαδή, συμμετοχή στον διαγωνισμό μπορούν να έχουν οι κτηνίατροι. Αν δεν είστε -κτηνίατρος- και επιμένετε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό- μπορείτε να βάλετε “βιτρίνα” έναν κτηνίατρο και να λάβετε τελικά μέρος στον διαγωνισμό. Λόγω ελεύθερης αγοράς και πλήρους χαλάρωσης των πάντων, μπορείτε να λάβετε μέρος και μέσω πολλαπλών συμμετοχών με την χρήση”βιτρίνας”. Στους διαγωνισμούς, όσοι περισσότεροι οι διαγωνιζόμενοι, τόσος περισσότερος ο χαβαλές και τόσο καλύτερο το τελικό αποτέλεσμα.

 

Οι ερωτήσεις του διαγωνισμού που είναι κλιμακωτός, “σπαστός” δηλαδή, όπως και πολλοί διαγωνισμοί και πολλές ραχοκοκαλιές:

 

Φ Α Σ Η 1η

 

ΕΡΩΤΗΣΗ 1:
Πότε και με ποιον νόμο ποιας κυβέρνησης άλλαξαν όσα ίσχυαν ως τότε για το ασυμβίβαστο εργοληπτών και αιρετών-υποψηφίων αιρετών της Αυτοδιοίκησης; Γιατί ως τότε υπήρχε άλλο νομικό καθεστώς;

ΕΡΩΤΗΣΗ 2:
Τι ψήφισε η ΝΔ στην ψηφοφορία -που ήταν και προσωπική, μετά σχετικό αίτημά της- για την αλλαγή της νομοθεσίας που αναφέρεται παραπάνω; Άλλαξε κάτι από τότε ως σήμερα στις αντιλήψεις της ΝΔ και την πολιτική της θέση;

ΕΡΩΤΗΣΗ 3:
Υπάρχει επιστημονική μέθοδος και ανάλογη συσκευή για την μέτρηση της ξεφτίλας;

 

Όσοι απαντήσουν σωστά στις τρεις πρώτες ερωτήσεις, συνεχίζουν στην 2η φάση του κλιμακωτού/”σπαστού” διαγωνισμού, προκειμένου να τον ολοκληρώσουν και να διεκδικήσουν τα πλούσια+χρήσιμα δώρα.

 

Φ Α Σ Η 2η

 

1η ερώτηση-κλειδί:
Υπάρχει πιθανότητα να ανοίξει και δεύτερος Πιερικός στην Κατερίνη ή αλλού στην Πιερία;

 

2η ερώτηση-κλειδί:
Όταν κάποιος/α είναι βέβαιος/α ότι είναι ο καλύτερος φίλος και υποστηρικτής της Διαφάνειας και του ήθους την Πολιτική, ενώ είναι το μέσο λαμόγιο, πάσχει από κάτι ή δεν πρόκειται περί νόσου (πιθανό σύμπτωμα κάποιου αυτοάνοσου πολιτικού εγκλήματος κτλ);

3η ερώτηση-κλειδί:
Σε πόση ώρα “φουσκώνει” η σανίδα πάχους δύο -2- εκατοστών, σε κρύο και σε ζεστό νερό; Σε ποια περίπτωση είναι καλύτερο-αποδοτικότερο το αποτέλεσμα;

 

ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:

Πλούσια και χρήσιμα, όπως όλα τα δώρα των διαγωνισμών της ΕτΟ
(ως γνωστόν: κάνουμε διαγωνισμούς, όχι αστεία):

 

  • 33 μέτρα μισινέζα ενισχυμένη για κοπή χόρτων (εναλλακτική επιλογή: αλυσιδάκι για κοπή χόρτων, μεγαλυτέρας αντοχής και επανατροχιζόμενο)
  • μια μεγάλη σκορδοθηλιά, περίπου τριών -3- κιλών (να την φοράς στο λαιμό και να σε προστατεύει από τα φίδια που μπορεί να σε απειλήσουν, ενοχλημένα από το κόψιμο των χόρτων)
  • δωρεάν κουπόνι για εκπαίδευση -από γνωστή εταιρεία της αλλοδαπής- στην κατασκευή-λειτουργία blog, με ιδιαίτερη επιμονή στην καλαισθησία και την αισθητική (την οπτική, οι λοιπές δεν μαθαίνονται).
  • εν -1- μπρούτζινο λιβανιστήρι και μάσκα ολοπρόσωπη ή κουκούλα με μάτια+πλαστή ταυτότητα
  • 100 τουλάχιστον ψήφους για χρήση στις όποιες εκλογές
  • μία -1- τραχηλιά -σαλιάρα- (μωρού ή ενηλίκου ή και τα δύο ταυτόχρονα)

ΤΕΛΙΚΗ ΚΛΕΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ:

Νικητής/νικητές μπορούν να αναδειχθούν μόνο όποιου/όσων το αρχικό του ονόματος είναι ίδιο με το αρχικό του επωνύμου του/ς.

 

Καλή επιτυχία. Γρηγορείτε.-

 

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η: Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ “ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ”