Διανομή γευμάτων και τροφίμων

σε ευπαθείς ομάδες των Δήμων της Πιερίας

με πρόγραμμα της Περιφέρειας

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υλοποίηση του προγράμματος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διανομής γευμάτων και τροφίμων σε ευπαθείς ομάδες στους τρεις Δήμους της Πιερίας

 

Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας:

«Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας παρούσα από την πρώτη στιγμή της υγειονομικής κρίσης στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού και στις ανάγκες της κοινωνίας»

 

Πρόγραμμα διανομής γευμάτων και τροφίμων, σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, από την  Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, υλοποιείται από το πρόγραμμα των Δήμων «Βοήθεια στο Σπίτι».

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, παρέστη στις δράσεις διανομής γευμάτων και τροφίμων, στους Δήμους Κατερίνης, Δίου-Ολύμπου και Πύδνας-Κολινδρού και συνεχάρει τους Δημάρχους, κ.κ. ,Κώστα Κουκοδήμο,  Ευάγγελο Γερολιόλιο, και Ανέστη Μανώλα και όλους τους εργαζομένους στο πρόγραμμα ΄΄Βοήθεια στο Σπίτι΄΄, για την άψογη υλοποίηση του προγράμματος.

Το πρόγραμμα διανομής γευμάτων, για τη στήριξη ευπαθών πληθυσμιακών ομάδων, που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολου Τζιτζικώστα, την περίοδο της υγειονομικής κρίσης, υλοποιήθηκε στους Δήμους Κατερίνης, Δίου-Ολύμπου και Πύδνας-Κολινδρού, με την αγαστή συνεργασία των Δημάρχων και των εργαζομένων, για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας.