Αρχηγικές απουσίες

και ένταση μεταξύ των παρόντων

η πρώτη ζωντανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά τις δια περιφοράς λόγω κορονοϊού

 

 

 

 

Σημαντικές απουσίες και έντονη διάθεση βουλεύεσθαι χαρακτηρίζουν την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμοβυλίου μας που άρχισε πριν λίγο, στο παλιό δημαρχείο της Κονταριώτισσας, την πρώτη δια ζώσης συνεδρίαση του σώματος, μετά την τρίμηνη «καραντίνα», λόγω πανδημίας του κορονοϊού. Η συνεδρίαση γίνεται κεκλεισμένων των θυρών –για το κοινό- και στις αδικαιολόγητες απουσίες συμπεριλαμβάνονται:

– ο επικεφαλής της «Ολύμπιας Συμμαχίας 2», Κων. Δημόπουλος
– η επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Κατ. Κουρίτα
– ο επικεφαλής της «Αλήθειας», Κων. Δημητριάδης

και οι Γρεβενίτης, Νούλα και Κεχαγιάς.

Η συνεδρίαση άρχισε με την ενημέρωση για τα αποτελέσματα των δια τηλεφωνικής περιφοράς συνεδριάσεων και συνεχίζεται με επείγον –προ ημερησίας διατάξεως- συζήτηση για το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο. Η συνεδρίαση γίνεται με εφαρμογή των τελευταίων οδηγιών του Υπουργείου Εσωτερικών, για αποστάσεις μεταξύ των συμβούλων και χωρίς κοινό (που παραξένεψαν αρκετά το σώμα και τις θέσεις που κάθισε ο κάθε σύμβουλος, ενώ η συνεδρίαση αναμεταδίδεται ζωντανά, με live streaming από την ιστοσελίδα του Δήμου και την σελίδα του στο Facebook.

 

 

https://web.facebook.com/dionolympus/videos/963670930755253/

 

Με καθυστέρηση προσήλθε  στη συνεδρίαση ο Κ. Δημητριάδης.

 

Λίγο πριν την συμπλήρωση τριών ωρών, η συνεδρίαση διακόπηκε για λίγο και προκειμένου να εκτονωθούν τα πνεύματα, από τις αντεγκλήσεις σε υψηλούς τόνους για τα θέματα  του ΣΔΙΤ στην άρδευση, τις δηλώσεις Φαρμάκη, τους υδρονομείς, τις γαλάζιες  σημαίες και διάφορα άλλα.