Εσκεμμένη η αδράνεια του υπουργού

που 'ναι γνωστός για τα ξεπουλήματά του...

Μπέττυ Σκούφα στην ΕτΟ για την ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ και το θέμα που φαίνεται ότι δεν απασχολεί κανέναν στην Πιερία

 

 

 

 

 

 

Η κατάθεση της ερώτησης του ΣΥΡΙΖΑ, με πρωτοβουλία του Σωκράτη Φάμελλου και συνυπογραφή της Μπέττυ Σκούφα, την μέρα που το 2020 ήταν ακριβώς στα μισά του, για την καθυστέρηση υπογραφής του Προεδρικού Διατάγματος για τον Όλυμπο, είναι ως τώρα μια μετέωρη ερώτηση. Ακόμη δεν είναι γνωστό αν θα απαντηθεί από τον υπουργό που “έχει το δάσος στην καρδιά του” και θέλει να προστατέψει το Περιβάλλον, ίδια κι απαράλλαχτα κατά πως το θέλει κι ο πρωθυπουργός. Αν η ερώτηση δεν απαντηθεί, θα επανέλθει ως επίκαιρη και θα αναμένεται μια κάποια απάντηση.

Σε δήλωσή της στην ΕτΟ, η Μπέττυ Σκούφα χαρακτηρίζει εσκεμμένη την αδράνεια του υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος και -με δεδομένο το παρελθόν του κου Χατζιδάκη και τις τελικές επιλογές του, να είναι πάντα αντίθετες με τις αρχικές προθέσεις του- φοβάται ότι ετοιμάζεται ξεπούλημα του Ολύμπου και παράδοση στις καταστροφικές ορέξεις πολλών. Στην μίνι-συνέντευξη, η ΕτΟ ζήτησε να διευκρινίσει και κάτι ακόμα: αν η κατάθεση της ερώτησης προκάλεσε το ενδιαφέρον όλων αυτών που ζούνε κι αναπνέουν για τον … Όλυμπο και επιβιώνουν με υποσχέσεις για ανάπτυξη. Του Ολύμπου. Αξίζει να ακούσετε τις απαντήσεις.

Αύριο, θα βρίσκεται στην Πιερία και ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός που είχε ολοκληρώσει το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος και αναμένει κι αυτός να δει αν θα ξεπεραστεί η 31η.8.2020 κι αν οι δεσμεύσεις Χατζιδάκη έχουν πια κάποιο βάρος…