Ο Αποστόλης βρήκε την Ευτυχία του

(και την παντρεύτηκε)

με πολιτικό – τελετάρχης ο δήμαρχος, μάρτυρας ο επικεφαλής του

Με γάμο εντελώς πολιτικό, ο δημοτικός σύμβουλος της διοικούσας αντιπολίτευσης του Δήμου μας, Αποστόλης Ντινάκης, και η αγαπημένη του Ευτυχία Ταφραλή, ένωσαν -από χθες- ζωές και τύχες και έγιναν ζευγάρι, ενώπιον όλων των Αρχών και των ανθρώπων.

Η τελετή ήταν πράγματι πλήρως πολιτική, με τον δήμαρχο Δίου-Ολύμπου σε χρέη τελετάρχη και τον επικεφαλής της “Συμπολιτείας”, Στέργιο Φαρμάκη, έναν από τους δύο απαραίτητους μάρτυρες.  Ο δεύτερος μάρτυρας είναι ανηψιός του Απόστολου.

Η ΕτΟ εύχεται στους νιόπαντρους κάθε χαρά και ευτυχία στον έγγαμο βίο τους, πολλούς απογόνους και υγεία.

Στο δίδυμο της δημοτικής συγκυβέρνησης εύχεται κι άλλες, πολλές, αυτόματα επιτυχείς συμπράξεις και πέραν των πολιτικών γάμων. Στον δε δήμαρχο Βαγγέλη Γερολιόλιο -προσωπικά- να καταφέρει να είναι ο τελετάρχης του μόνου γάμου που δεν ευτύχησε να τελέσει ο μακροβιότερος όλων προκάτοχός του, Γιώργος Παπαθανασίου.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=369106004057010&id=100028728398107
Αστέριος Φαρμάκης

ΣΗΜΕΡΑ ΓΑΜΟΣ ΓΙΝΗΚΕ !!!
Σήμερα είναι τ´Αι Λια … 2020
Το στέλεχος της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Ντινακης Αποστολος νυμφεύθηκε με κάθε πολιτική επισημότητα την διαλεχτή της καρδιάς του Ευτυχία
Ταφραλη της Νέας Εφεσου … Εμείς παρεστημεν ως εκ του νόμου Μάρτυρες αυτού του σημαντικού γεγονότος της ζωής -κοινής πλέον – των νεονύμφων … και τους ευχόμαστε κάθε ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΑΚΡΟΗΜΕΡΕΥΣΗ με πολλούς απογόνους !!!
Τελετάρχης ο Δημαρχος ΔΙΟΥ Ολύμπου Βαγγελης
Γερολιόλιος !