Μπλοκαρισμένη μισθοδοσία,

αθώο το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο

θολό το τοπίο στην ΔΕΑΔΟ – κατά τα λεγόμενα του δημάρχου, στο Δημοτικό Συμβούλιο υπάρχει η δυνατότητα να λέγονται πράματα έξω από πλαίσιο ασφαλείας -για ποιούς;;;-

 

 

 

Η μισθοδοσία των υπαλλήλων της δημοτικής επιχείρησης παραμένει μπλοκαρισμένη, εν αναμονή της γνωμοδότησης του Υπουργείου Εσωτερικών, η οποία αναμένεται σύντομα.

Το Δημοτικό Συμβούλιο της περιόδου 2014-2019 που -με απόφασή του- μετέτρεψε το καθεστώς των συμβάσεων των 11 υπαλλήλων της ΔΕΑΔΟ δεν θα βρεθεί στο εδώλιο, αφού ο εισαγγελέας έθεσε την υπόθεση στο αρχείο.

Γενικώς, το τοπίο την ΔΕΑΔΟ είναι … θολό και καλό θα είναι οι αιρετοί να μην ανοίγουν εύκολα πόρτες που δύσκολα κλείνουν και όσο παραμένουν ανοιχτές θολώνουν την εικόνα.

Αυτά, αλλά και άλλα πολλά, γενικόλογα, ανώνυμα, αδιευκρίνιστα και παραινετικά είπε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μας, ο δήμαρχος Βαγγέλης Γερολιόλιος, σχετικά με την ΔΕΑΔΟ, περιγράφοντας μια θολή -όπως είπε- εικόνα που παρέμεινε θολή, αφού όσα είπε είναι κατανοητά μόνο σε όσους γνωρίζουν το παρασκήνιο της υπόθεσης -και των υποθέσεων- της ΔΕΑΔΟ. Ταυτόχρονα, στην ίδια συνεδρίαση και σε άλλο θέμα, απαίτησε ονόματα και διευθύνσεις για την όποια μη βολική ερώτηση προς την δημαρχία, δημιουργώντας μια αίσθηση ότι το μόνο ζητούμενο είναι η υστεροφημία των αιρετών, ειδικά όταν πια είναι πρώην αιρετοί και έρχονται προ των ευθυνών τους.

Αδιευκρίνιστο έμεινε -από την περιγραφή Γερολιόλιου- και το πως … πόρτες που ανοίγουν και ανεύθυνες -αν αυτό εννοούσε- καταγγελίες, απαιτούν σοβαρή έρευνα, νομική ερμηνεία και την αθωωτική κατάληξη προανακριτικής διαδικασίας για να χαρακτηριστούν αβάσιμες και ανεύθυνες καταγγελίες -αν αυτό εννοούσε-.