“Άδειασμα” πανταχόθεν

και να 'σου κι ο Βελόπουλος

το Χωριό των Ψαράδων ήρθε στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά πήγε και στη Βουλή

 

 

 

Στην κριτική δύο συναδελφισσών του της αντιπολιτευόμενης αντιπολίτευσης, προστέθηκε και το “άδειασμα” του “κυβερνητικού” εταίρου του δημάρχου Δίου-Ολύμπου και έτσι ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΔΟΛ και επικεφαλής παράταξης της συνδιοικούσας αντιπολίτευσης, Στέργιος Φαρμάκης, συνοφρυώθηκε αρκούντως και έτσι άκουσε την συζήτηση για το Χωριό των Ψαράδων ως το τέλος της, οπότε και απάντησε ότι η πρόθεσή του ήταν να ενημερώσει όσους δεν γνωρίζουν.

Η επιλογή του να δημοσιεύσει στο Facebook όσα εντόπισε πρόσφατα στο Χωριό του Βαρικού, συγκέντρωσε τα πυρά, με κύριο επιχείρημα ότι τα σοβαρά θέματα, οφείλει ένας επικεφαλής παράταξης να τα φέρνει στο Δημοτικό Συμβούλιο κι όχι να τα περιφέρει στα δίκτυα κοινωνικής δικτυωσης. Πλήρη σοβαρότητα στον χειρισμό θεμάτων περιβάλλοντος συνέστησε και ο δήμαρχος Βαγγέλης Γερολιόλιος και τελικά η συζήτηση επεκτάθηκε σε όλη την ιστορία του παραθαλάσσιου οικισμού-αλιευτικού καταφυγίου που παράγει μονίμως ειδήσεις. Στις ερωτήσεις και τις απαντήσεις βρήκε θέση και ο μικρός βιολογικός του Λάκου Λιτοχώρου.

Το θέμα του προβληματικού συστήματος βιολογικού καθαρισμού του Χωριού των Ψαράδων έφτασε και στην Βουλή, με ερώτηση του προέδρου της “Ελληνικής Λύσης”, Κυριάκου Βελόπουλου, η οποία είναι πλούσια σε ανακρίβειες και καμία πρόθεση για καταμερισμό ευθυνών δεν περιέχει, παρά ζητάει να αποκατασταθεί …η ηλεκτρομηχανική εγκατάσταση….

 

 

 

velopxorpsar