“Τυχερό” χρήμα

απ' το αστυνομικό δελτίο

λίρες και μάρκες, όλα παράνομα και στη “φάκα”

police

Θεσσαλονίκη, 02 Ιουλίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σχηματισμός δικογραφίας για απάτη

Σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σε βάρος 36χρονου ημεδαπού, για το αδίκημα της απάτης. Ειδικότερα, την 13-06-2016 σε περιοχή της Πιερίας, ο προαναφερόμενος με το πρόσχημα της πώλησης χρυσών λιρών σε χαμηλή τιμή, απέσπασε από 27χρονο χρηματικό ποσό.

 

Εντοπίστηκε χώρος στην Κατερίνη που διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης και ακόμα 9 άτομα – «παίκτες»
Κατασχέθηκαν μάρκες πονταρίσματος και χρηματικό ποσό

Ο αιφνιδιαστικός έλεγχος των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, που έγινε χθες (01-07-2016) το βράδυ σε ισόγειο χώρο στην Κατερίνη, είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 10 ατόμων, για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών.

Ειδικότερα, διαπιστώθηκε ο 43χρονος ιδιοκτήτης ισόγειου χώρου (πρώην κατάστημα) στην Κατερίνη, να επιτρέπει μέσα σε αυτό, τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου «Poker Texas Hold’em» με τη συμμετοχή 9 ατόμων – παικτών, ηλικίας από 22 έως 72 ετών.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον ισόγειο χώρο, αλλά και στην κατοχή των συλληφθέντων, μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.418 μάρκες πονταρίσματος διαφόρων χρωμάτων και το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.