Απαγορεύσεις και λογοκρισία

τελείωσαν

οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ απαντούν στην ΝΟΔΕ για τη Γιορτή Αγρότη

Ώρες μετά την ανακοίνωση της ΝΟΔΕ ΝΔ Πιερίας, η ΝΕ Πιερίας του ΣΫΡΙΖΑ απάντησε απόψε με δική της ανακοίνωση, στην οποία επισημαίνεται ότι οι εποχές της λογοκρισίας και των απαγορεύσεων έχουν παρέλθει και ότι η συνεργασία των τριών βουλευτών με τους αγρότες και τους συνεταιρισμούς τους είναι άψογη και χωρίς ανταλλάγματα.

Η ανακοίνωση

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ :ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!

 

Mε τεράστια έκπληξη,αλλά και με πολύ μεγάλο προβληματισμό, διαβάσαμε την ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Πιερίας της Ν.Δ που στην ουσία “μαλώνει”τους βουλευτές Πιερίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α επειδή,άκουσον-άκουσον,τόλμησαν να μεταφέρουν στην 16η γιορτή του Αγρότη στην Καρίτσα τα κυβερνητικά μέτρα , τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες και τον σχεδιασμό για την προστασία των αγροτών και του αγροτικού εισοδήματος.

Έκαναν οι βουλευτές Πιερίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α το έγκλημα να αναφέρουν στην γιορτή του αγρότη ότι έχει πράξει η κυβέρνηση για τους αγρότες.

Ενοχλήθηκαν από τα θετικά μέτρα.

Ενοχλήθηκαν γιατί δεν μπόρεσαν να το μετατρέψουν σε κομματικό τους πανηγύρι,όπως έπραξαν πέρυσι.

Ενοχλήθηκαν γιατί δεν είναι στην κυβέρνηση.

Ενοχλήθηκαν τελικά γιατί πήγαμε και ίσως και γιατί υπάρχουμε…

Δεν ξέρουμε αν έχουν συνειδητοποιήσει ότι είναι στην αντιπολίτευση και θα μείνουν εκεί για πολλά χρόνια ακόμη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ,η κυβέρνηση και οι βουλευτές του ήταν και θα είναι πάντα δίπλα στον Αγρότη.

Στον νομό μας η συνεργασία των τοπικών βουλευτών με τους συνεταιρισμούς και τους αγροτικούς συλλόγους είναι άψογη,χωρίς αστερίσκους και χωρίς να ζητούν από κανένα κομματική ταυτότητα και πιστοποιητικά νομιμοφροσύνης όπως παλιά.

Ας συνέλθουν εκεί στην ΝΟΔΕ.Οι εποχές των απαγορεύσεων και της λογοκρισίας τελείωσαν και ελπίζουμε ότι δεν τις αναπολούν με τέτοιου είδους ανακοινώσεις.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν.Ε ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Ν.Ε Πιερίας
ΗΦΑΙΣΤΟΥ 9- (2ος ΟΡΟΦΟΣ)-ΤΗΛ.2351021505 -Κατερίνη, 60100
www.syriza.gr