Θα ενημερώσετε;;;

ή δεν υπάρχει κανένας λόγος;

μήπως δεν υπάρχει και η ανάγκη της ενημέρωσης όσων “τιμήθηκαν” με ενστάσεις???

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Δήμος μας μας ενημερώνει για πολλά.

Από τα εντελώς υπηρεσιακά και της αρμοδιότητάς του, ως και άλλα πολλά, χρήσιμα συνήθως.

Ο Δήμος μας μας ενημερώνει για τις ενέργειές του και τις αποφάσεις του (ειδικά αν κολακεύουν τον δήμαρχο και τα πρωτοκλασάτα στελέχη του), μας ενημερώνει για την λειτουργία των οργάνων του (όχι και τόσο πολύ), για τις διακοπές ρεύματος, την αποκομιδή των απορριμμάτων, για επερχόμενες κακοκαιρίες και την προετοιμασία του. Για πολλά μας ενημερώσει ο Δήμος μας και καταβάλλει και προσπάθεια για την ενημέρωση αυτή, συντάσσει κείμενα και τα διακοσμεί με ουκ ολίγες φωτογραφίες κτλ κτλ κτλ.

Ο Δήμος μας ενδιαφέρεται να ενημερωθούν οι δημότες του για πολλά … από την γεωλογία του Ολύμπου ως και την διατροφή των αθλητών!!!!!!! Κι έχει και χρήσιμους βοηθούς που μας ενημερώνουν (όπως αντιλαμβάνονται οι χρήσιμοι αυτοί την ενημέρωση) για θέματα από περιβαλλοντικά ως και για την … Τεχνητή Νοημοσύνη!!!

Και πληρώνει και τα έξοδα -ο Δήμος μας- για πολλές απ’ αυτές τις ενημερωτικές εκδηλώσεις.

Για ένα θέμα δεν θα μας ενημερώσει ποτέ -κατά πως φαίνεται- ο Δήμος μας:

για τις ενστάσεις που κατέθεσε -και καταθέτει;- στο Κτηματολόγιο, ακόμα και βράδια Κυριακής, ακόμα και δυο χρόνια μετά τις σχετικές εγγραφές. Δεν θα μας ενημερώσει ποτέ γιατί καταθέτει ενστάσεις που το ίδιο το Κτηματολόγιο ακυρώνει αμέσως με την υποβολή τους. Ούτε γιατί καταθέτει τις ενστάσεις τώρα, λίγο μετά τις πρόσφατες εκλογές. Και γιατί θα χρειαστεί να πληρωθούν έξοδα, ακόμη και για όσους δεν έχουν κανέναν λόγο να ανησυχούν για απώλεια της ιδιότητάς τους ως ιδιοκτητών.

Γι’ αυτό το θέμα μάλλον δεν θα μας ενημερώσει ποτέ ο Δήμος μας.

Απάντησε σε μια καταγγελία του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τα “δασικά” του Παντελεήμονα και μετά, για πάμπολλες ενστάσεις του δεν είπε το παραμικρό. Δεν ενημέρωσε για το παραμικρό.

Ο Δήμος μας επιδιώκει την ζεστή, ανθρώπινη επαφή. Την ζωντανή επικοινωνία διοίκησης-δημοτών. Όπως και στην περίπτωση των λογαριασμών ύδρευσης-αποχέτευσης, δεν θα παραδεχτεί ποτέ το πόσοι έχασαν τον ύπνο τους, εδώ και δυο βδομάδες. Το πολύ-πολύ να πει πάλι…. “όσοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα, μπορούν να προσέλθουν να ενημερωθούν”.