Ωχ…

μούφα οι διαβεβαιώσεις!;;;

Ενώ κυβέρνηση, τοπικοί βουλευτές και δήμαρχος τις εμπιστεύτηκαν (τις διαβεβαιώσεις), την ίδια ώρα το αρμόδιο όργανο παραχωρούσε το στρατόπεδο της Ανδρομάχης στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Μια απόφαση του ΔΣ του Ταμείου Εθνικής Άμυνας της 8ης.1.2016 για την παραχώρηση/εκμίσθωση του παροπλισμένου στρατοπέδου της Ανδρομάχης στο Υπουργείο Εσωτερικών, έρχεται να διαψεύσει τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης, του υπουργού παρά τω πρωθυπουργώ, των τριών βουλευτών Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ και του δημάρχου Κατερίνης!!!
Διαβεβαιώσεις που είχαν να κάνουν με την δημιουργία καταυλισμού προσφύγων στην Ανδρομάχη Κατερίνης για τον οποίο η Κατερίνη και η Πιερία «βγήκε στους δρόμους» για να αποτρέψει. Όπως αποκαλύπτει στο σημερινό του φύλλο το «Ολύμπιο Βήμα», την πρώτη εργάσιμη μέρα του έτους, το συγκεκριμένο ΔΣ με τη νέα του σύνθεση (στην οποία μετέχουν ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, και ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος), ενώ η Πιερία ήταν σε αναβρασμό, παραχωρούσε τι παλιό στρατόπεδο στο Υπουργείο Εσωτερικών αντί 3.000 ευρώ το μήνα.
Μετά την πρόσφατη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη, την οποία ο δήμαρχος Σάββας Χιονίδης χαρακτήρισε «άνευ αντικειμένου» με δεδομένες τις διαβεβαιώσεις Φλαμπουράρη, το θέμα επανέρχεται και περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, αφού και ο κος Χιονίδης είχε κάνει λόγο για ψευδή πληροφόρηση, θεωρίες συνωμοσίας και δημιουργία εντυπώσεων, φωτογραφίζοντας πολιτικά πρόσωπα της Κατερίνης. Είχε μάλιστα προειδοποιήσει ότι –αν χρειαστεί- θα υπάρξει προσφυγή και στη Δικαιοσύνη.