Τι μαθαίνει κανείς ρωτώντας

και πως ξεκολλάνε απ' τα κινητά τους

προσεχώς περισσότερα – για τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις

 

 

Σκηνή από τη συνέντευξη Τύπου μετά την “Εξόρμηση στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στην Πιερία, την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018, με αφορμή την παρουσία του Προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, το επόμενο Σαββατοκύριακο”. Η συνέντευξη βαίνει προς το τέλος της. Έχουν προηγηθεί σχοινοτενής ερωτήσεις και εξίσου μακροχρόνιες απαντήσεις, αμφότερες φιλοσοφικοπολιτικού προσανατολισμού και περιεχομένου. Χωρίς βέβαια οι απαντήσεις να ‘ναι ασήμαντες. Το αντίθετο. Περιείχαν και πολύ σημαντικά στοιχεία. Στο δελτίο Τύπου της ΝΟΔΕ αποτυπώθηκαν κάποια, αλλά το σύνολό τους θα το βρείτε στα ρεπορτάζ των Μέσων της Κατερίνης (και προσεχώς και στης ΕτΟ).

Γενικώς, στη συνέντευξη επικράτησε μια γαληνότης, μια σύμπνοια, μια ήσυχη ατμόσφαιρα.

Μέχρι τη στιγμή που κάποιες ερωτήσεις… σα να ηλέκτρισαν την ατμόσφαιρα κι ο μονίμως ασχολούμενος με το κινητό του, Ιάσων Φωτήλας, εξανέστη και ξεσπάθωσε. Ήταν ο δεύτερος στην αίθουσα που ήταν προσηλωμένος στη συνέντευξη και …το κινητό του, ταυτόχρονα.

Ζωντάνεψε τελικά η συνέντευξη και -ω του θαύματος- κάποιες ερωτήσεις απαντήθηκαν τελικά με μια αποκάλυψη του προέδρου της ΝΟΔΕ και μια τοποθέτηση του πρώην βουλευτή Πιερίας της ΝΔ, Αντώνη Καρπούζα. Για γεγονός ως τώρα άγνωστο.

Ποιον λέτε να αφορά;