Η 1η συνεδρίαση της Διευρυμένης ΝΟΕΑ

Πιερίας, του ΣΥ.ΡΙΖ.Α - Προοδευτική Συμμαχία

εν όψει και των εκδηλώσεων στο Λιτόχωρο και την Κατερίνη

 

 

 

 

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρώτη συνεδρίαση της διευρυμένης Νομαρχιακής Οργανωτικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης (Ν.Ο.Ε.Α.) Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

 

Την Πέμπτη 31-10-2019 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρώτη συνεδρίαση της διευρυμένης Νομαρχιακής Οργανωτικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης (Ν.Ο.Ε.Α.) Πιερίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α – Προοδευτική Συμμαχία.

Στην Ν.Ο.Ε.Α. συμμετέχουν τα εκλεγμένα μέλη της Ν.Ε. Πιερίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, η εκλεγμένη βουλεύτρια του Νομού Ελισσάβετ (Μπέτυ) Σκούφα, όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση, οι εκλεγμένοι στην Τ.Α. και πολίτες του προοδευτικού – δημοκρατικού χώρου με μακρά και σημαντική πολιτική δράση και προσφορά στα κοινά.Στην  πρώτη συνεδρίαση της Ν.Ο.Ε.Α. αναπτύχθηκε πλούσιος διάλογος και αναδείχθηκε η αναγκαιότητα ανασυγκρότησης της δημοκρατικής παράταξης για την αντιμετώπιση των νεοφιλελεύθερων πολιτικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Όλοι οι συμμετέχοντες επιβεβαίωσαν με εμφατικό τρόπο τη θέληση και την απόφασή τους να συγκροτηθεί και στην Πιερία μια πλατιά προοδευτική, δημοκρατική και αριστερή συμπαράταξη δυνάμεων, που θα έχει αμφίδρομη σχέση με την κοινωνία και θα απαντάει πειστικά και με ρεαλισμό στις νέες ανάγκες και τα δεδομένα της σύγχρονης πραγματικότητας.

Η διευρυμένη Ν.Ο.Ε.Α. αποφάσισε να συνεδριάσει τις επόμενες μέρες μετά την επίσκεψη του πρώην προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση και του δημοσιογράφου Παναγιώτη Παναγιώτου στην Πιερία , που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6-11-2019 με ανοικτές συνελεύσεις στο Λιτόχωρο και την Κατερίνη.

Το Γραφείο τύπου της Ν.Ε Πιερίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α

 

Ν.Ε Πιερίας
ΗΦΑΙΣΤΟΥ 9- (2ος ΟΡΟΦΟΣ)-ΤΗΛ.2351021505 -Κατερίνη, 60100

www.syriza.gr