Το χάνουμε το “φιλετάκι”, πατριώτες(2)…

και στο Βιλλαμπάχο ακόμα τρίβουν!!!

και θα τρίβουν κατά πως φαίνεται … για να φαγωθεί το “φιλετάκι” (μας)

Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου αναμένεται να αποφασίσει εντός της εβδομάδας που διανύουμε τη στάση που θα τηρήσει έναντι του κινδύνου να πλειστηριαστεί το “φιλέτο” του κτήματος 10 (στη Διασταύρωση), ενώ ο ΠΟΛΙΣ κατηγορεί το Δήμο ότι κωλυσιεργεί στη διεκδίκηση της έκτασης και είναι ακόμη υπαρκτός ο κίνδυνος το “μπαλκόνι μας” να “βγει στο σφυρί”, το πρώτο δεκαήμερο του ερχόμενου Μαΐου.

Για μια ακόμη φορά, όπως και στις παλιότερες κινητοποιήσεις του ΠΟΛΙΣ για άλλες διεκδικήσεις, ένα ιστορικό της υπόθεσης συντάχθηκε από τη διοίκηση του συλλόγου, στο οποίο εκφράζονται και τα παράπονα προς την δημοτική αρχή. Στο κείμενο καταγγέλλεται και η συνεχής προσπάθεια καταστροφής της πινακίδας με την ένδειξη “ΔΗΜΟΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ” που έχει τοποθετηθεί στην έκταση-”φιλέτο” και προαναγγέλλονται κινητοποιήσεις και παρεμβάσεις προκειμένου να αποτραπεί και αυτός ο πλειστηριασμός, όπως συνέβη με τον προηγούμενο του Οκτωβρίου 2017.

Το κείμενο αναμένεται να διανεμηθεί στους δημότες και στους δημοτικούς μας συμβούλους και το θέμα του επικείμενου πλειστηριασμού αναμένεται να τεθεί -εκτός ημερησίας διάταξης- στην αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

 

polis3.18